Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-28 01:20
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: Hawk's Nest
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 48000
Henley Hawks Pittsburgh FC
Let`s Do It Tactiek Azerbaijan
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
61.8 gemiddelde waardering 63
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Mule speelt de bal door. Brunt kopt de bal weg. Sapek rent richting de bal. Taisne verovert de bal door een tackle van achteren. Taisne haalt uit met een fantastische trap. Mule bokst de bal weg. Milică is nu in balbezit. Milică probeert naar een medespeler te passen. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Pittsburgh FC 1:0

6e minuut.
Brunt is nu in balbezit. Marais verovert de bal door een tackle van achteren. Marais passt de bal zonder na te denken. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek haalt uit met een fantastische trap. Ottonello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov rent richting de bal. Galunov met een sublieme pass. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Déspota rent richting de bal. Déspota probeert naar een medespeler te passen. Marais rent richting de bal. Marais haalt uit met een fantastische trap. Ottonello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Henley Hawks - Pittsburgh FC 1:1

19e minuut.
Marais rent richting de bal. Marais passt de bal met de wreef. Pieniążek met een sublieme pass. Marais is nu in balbezit. Marais draait met de bal, schiet en ... Ottonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galunov zal de hoekschop nemen. Déspota kopt de bal weg. Marais rent richting de bal. Marais haalt uit met een fantastische trap. Ottonello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Inworp. Krepek met de inworp. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov geeft een hoge lob. Marais krijgt zijn hoofd ertegen. Ottonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Inworp. Busto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galunov met een sublieme pass. Déspota is nu in balbezit. Déspota draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek passt de bal met de wreef. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Pittsburgh FC 1:2

29e minuut.
Galunov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drapała de bal. Drapała speelt de bal door. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Maringá onderschept slim de pass. Maringá geeft een lange en hoge pass. Marais rent richting de bal. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Pittsburgh FC 1:3

41e minuut.
Pieniążek onderschept slim de pass. Krepek onderschept slim de pass. Krepek speelt de bal door. Marais rent richting de bal. Marais haalt uit met een fantastische trap. Ottonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 56%, Pittsburgh FC 44%.
Henley Hawks - Pittsburgh FC 1:3

48e minuut.
Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Drapała met een sublieme pass. Déspota is nu in balbezit. Marais rent richting de bal. Marais draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Déspota is nu in balbezit. Pieniążek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Déspota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krepek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marais krijgt zijn hoofd ertegen. Ottonello bokst de bal weg.

52e minuut.
Krepek probeert naar een medespeler te passen. Drapała rent richting de bal. Drapała passt de bal in één keer door. Marais rent richting de bal. Marais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Pittsburgh FC 1:4

56e minuut.
Drapała passt de bal zonder na te denken. Déspota rent richting de bal. Déspota passt de bal met de wreef. Marais rent richting de bal. Marais haalt uit met een fantastische trap. Ottonello bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Haučo passt de bal in één keer door. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascari is nu in balbezit. Milică onderschept slim de pass. Milică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov passt de bal in één keer door. Marais rent richting de bal. Marais haalt uit met een fantastische trap. Ottonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Pittsburgh FC 1:5

65e minuut.
Klungelig pakt Kərimov de bal. Chrapowicki probeert naar een medespeler te passen. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu passt de bal met de wreef. Milică is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haučo zal de hoekschop nemen. Taisne maakt een snoekduik en kopt de bal. Mule maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Pittsburgh FC 2:5

67e minuut.
Lascari rent richting de bal. Milică onderschept slim de pass. Milică met een sublieme pass. Taisne is nu in balbezit. Taisne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal rolt over de achterlijn. Gendron komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Haučo heeft problemen om de bal te vangen. Drapała probeert naar een medespeler te passen. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais schiet op doel. Ottonello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Pittsburgh FC 2:6

73e minuut.
Inworp. Szerszeń komt het veld opgelopen. Giannattasio komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Deaconescu met een sublieme pass. Haučo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galunov. Galunov krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov geeft de bal voor. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota draait met de bal, schiet en ... Ottonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Pittsburgh FC 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 53%, Pittsburgh FC 47%.
Henley Hawks - Pittsburgh FC 2:7