Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pittsburgh FC Henley Hawks
Azerbaijan Tactiek Let`s Do It
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
59 gemiddelde waardering 57.5
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
very good Verdedigen very good


11e minuut.
Kərimov onderschept slim de pass. Taisne is nu in balbezit. Taisne passt de bal in één keer door. Prusik rent richting de bal. Prusik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Boniforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Giannattasio is nu in balbezit. Giannattasio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Henley Hawks 0:1

15e minuut.
Siciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Siciliano geeft een lange en hoge pass. Annus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Taelman met een sublieme pass. Matliev rent richting de bal. Galunov met een sublieme pass. Tamulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamulski draait met de bal, schiet en ... Foxx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Deaconescu met een sublieme pass. Daar is Giannattasio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamulski geeft een hoge lob. Matliev maakt een snoekduik en kopt de bal. Foxx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Matliev kopt de bal weg. Tamulski is nu in balbezit. Tamulski met een sublieme pass. Taelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Taelman geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Deaconescu speelt de bal door. Giannattasio rent richting de bal. Sapek onderschept slim de pass. Taisne onderschept slim de pass. Taisne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Henley Hawks 0:2

42e minuut.
Taelman speelt de bal door. Daar is Galunov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galunov passt de bal met de wreef. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Tamulski rent richting de bal. Tamulski passt de bal met de wreef. Taelman probeert naar een medespeler te passen. Matliev rent richting de bal. Matliev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Henley Hawks 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 48%, Henley Hawks 52%.
Pittsburgh FC - Henley Hawks 1:2

50e minuut.
Galunov passt de bal in één keer door. Taelman rent richting de bal. Taelman speelt de bal door. Matliev rent richting de bal. Matliev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Galunov passt de bal met de wreef. Annus is nu in balbezit. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev draait met de bal, schiet en ... Foxx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pittsburgh FC - Henley Hawks 2:2

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szerszeń komt het veld opgelopen. Garon komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Taelman met een sublieme pass. Klungelig pakt Galunov de bal. Galunov probeert naar een medespeler te passen. Matliev rent richting de bal. Matliev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Taelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Taelman probeert naar een medespeler te passen. Matliev heeft problemen om de bal te vangen. Annus is nu in balbezit. Annus draait met de bal, schiet en ... Foxx bokst de bal weg. Matliev is nu in balbezit. Matliev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 51%, Henley Hawks 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pittsburgh FC - Henley Hawks 2:2