Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Missouri City FC Seimborg FC
4-2-2-2 Tactiek Seimborg FC
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 47.7
excellent Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Peláez passt de bal met de wreef. Moreay rent richting de bal. Moreay passt de bal zonder na te denken. Mondragón rent richting de bal. Mondragón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Moreay probeert naar een medespeler te passen. Gallice bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Seimborg FC 1:0

21e minuut.
Mondragón onderschept slim de pass. Mondragón speelt de bal door. Gallice rent richting de bal. Gallice haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Seimborg FC 2:0

23e minuut.
Nalewkowicz met een sublieme pass. Watras is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lino. Lino krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Springsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosobu speelt de bal door. Lino rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dias de Luta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lino is nu in balbezit. Lino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Seimborg FC 2:1

31e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Moreay bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreay passt de bal met de wreef. Fică rent richting de bal. Fică haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mondragón zal de hoekschop nemen. Tosobu kopt de bal weg. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas geeft de bal voor. Fică springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Watras geeft een lange en hoge pass. Fică rent richting de bal. Fică passt de bal zonder na te denken. Gallice rent richting de bal. Gallice draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 32%, Seimborg FC 68%.
Missouri City FC - Seimborg FC 2:1

48e minuut.
Mondragón geeft een lange en hoge pass. Gallice is nu in balbezit. Gallice haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Talik de bal onder controle te krijgen. Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De Ornelas passt de bal in één keer door. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică passt de bal zonder na te denken. Gallice rent richting de bal. Gallice draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Fică speelt de bal door. Daar is Gallice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică is nu in balbezit. Fică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Peláez passt de bal zonder na te denken. Moreay rent richting de bal. Moreay geeft een lange en hoge pass. Daar is Gallice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallice haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Watras verovert de bal door een tackle van achteren. Watras probeert naar een medespeler te passen. Peláez met een sublieme pass. Gallice rent richting de bal. Gallice draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Lino passt de bal in één keer door. Dias de Luta rent richting de bal. Nalewkowicz geeft een hoge lob. Tosobu rent richting de bal. Tosobu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 31%, Seimborg FC 69%.
Missouri City FC - Seimborg FC 2:1