Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las vegas city Dinamo T
4-4-2 Wing (1) Tactiek 4def2
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
41 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 38
formidabel Schieten redelijk
uitmuntend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Daar is Kropop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kropop passt de bal met de wreef. Pantov met een sublieme pass. Pelé heeft problemen om de bal te vangen. Pelé geeft de bal voor. Nixon bokst de bal weg.

4e minuut.
Ingolfsson met een snelle inworp. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop geeft een lange en hoge pass. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Blackman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kropop met een snelle inworp. Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Gatti passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Blackman de bal onder controle te krijgen. Ingolfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingolfsson geeft de bal voor. Perak krijgt zijn hoofd ertegen. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kukurinkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Blackman heeft problemen om de bal te vangen. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Dinamo T 1:0

11e minuut.
Ingolfsson speelt de bal door. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov geeft een lange en hoge pass. Pelé geeft een lange en hoge pass. Perak krijgt zijn hoofd ertegen. Nixon bokst de bal weg. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Dinamo T 2:0

13e minuut.
Ingolfsson passt de bal in één keer door. Kropop rent richting de bal. Kropop geeft de bal voor. Kukurinkov krijgt zijn hoofd ertegen. Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Dinamo T 3:0

14e minuut.
Nixon trapt de bal weg van het doel. Madden kopt de bal weg. Baždarević heeft problemen om de bal te vangen. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov schiet op doel. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Njeguš met de inworp. Hill is nu in balbezit. Hill probeert naar een medespeler te passen. Nelsen rent richting de bal. Nelsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Perak rent richting de bal. Perak passt de bal zonder na te denken. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ... Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Dinamo T 4:0

25e minuut.
Ingolfsson met een snelle inworp. Kropop geeft de bal voor. Romaguera rent richting de bal. Perak verovert de bal door een tackle van achteren. Perak draait met de bal, schiet en ... Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kropop is nu in balbezit. Kropop passt de bal in één keer door. Pelé is nu in balbezit. Pelé geeft de bal voor. Perak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Abren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Dinamo T 5:0

33e minuut.
Hill met een sublieme pass. Inworp. Ingolfsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kropop geeft de bal voor. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pelé neemt de hoekschop. Abren kopt de bal weg. Ingolfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingolfsson geeft een lange en hoge pass. Kukurinkov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ingolfsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kropop is nu in balbezit. Kropop geeft een hoge lob. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ingolfsson geeft de bal voor. Romaguera kopt de bal weg. Kropop speelt de bal door. Pelé is nu in balbezit. Pelé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hill rent richting de bal. Kropop onderschept slim de pass. Kropop geeft een lange en hoge pass. Perak rent richting de bal. Perak haalt uit met een fantastische trap. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Dinamo T 6:0

42e minuut.
Klungelig pakt Pelé de bal. Pelé geeft een hoge lob. Perak rent richting de bal. Perak schiet op doel. Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 16%, Dinamo T 84%.
Las vegas city - Dinamo T 6:0

48e minuut.
Baždarević kopt de bal weg. Daar is Ingolfsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingolfsson probeert naar een medespeler te passen. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov schiet op doel. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abren is nu in balbezit. Abren geeft een hoge lob. Ingolfsson kopt de bal weg. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ... Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perak rent richting de bal. Perak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Dinamo T 7:0

51e minuut.
Perak is nu in balbezit. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Abren de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Dinamo T 8:0

54e minuut.
Pokrywczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kukurinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Hill tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hill krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Pelé geeft een lange en hoge pass. Daar is Baždarević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Oblak komt het veld opgelopen. Taylor komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kropop kan de bal niet met de borst controleren. Hill speelt de bal door. Madden speelt de bal door. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov geeft de bal voor. Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Dinamo T 9:0

61e minuut.
Cheadle komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Pelé is nu in balbezit. Pelé geeft een hoge lob. Abren heeft problemen om de bal te vangen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abren de bal. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov geeft een lange en hoge pass. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taylor rent richting de bal. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Dinamo T 10:0

66e minuut.
Nixon trapt de bal weg van het doel. Kropop kopt de bal weg. Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé geeft een hoge lob. Kukurinkov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Dinamo T 11:0

69e minuut.
Romaguera heeft problemen om de bal te vangen. Pelé is nu in balbezit. Pelé met een sublieme pass. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov schiet op doel. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taylor is nu in balbezit. Abren verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Abren rent richting de bal. Abren geeft een lange en hoge pass. Paal! Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Dinamo T 12:0

71e minuut.
Ingolfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingolfsson geeft een lange en hoge pass. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Kropop probeert naar een medespeler te passen. Pelé is nu in balbezit. Pelé geeft een lange en hoge pass. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Dinamo T 13:0

79e minuut.
Pokrywczyński speelt de bal door. Oblak is nu in balbezit. Oblak passt de bal in één keer door. Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pelé geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov heeft problemen om de bal te vangen. Kukurinkov met een sublieme pass. Pelé rent richting de bal. Pelé geeft de bal voor. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Bagus is nu in balbezit. Bagus passt de bal zonder na te denken. Ingolfsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kukurinkov de bal. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hill speelt de bal door. Madden is nu in balbezit. Le Coz begaat een overtreding. Le Coz krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Pelé geeft een lange en hoge pass. Kukurinkov krijgt zijn hoofd ertegen. Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 16%, Dinamo T 84%.
Las vegas city - Dinamo T 13:0