Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlantic FC FC Lawrence
TBUMM Tactiek NewSeasonNew442
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.6 gemiddelde waardering 63.2
formidable Schieten excellent
formidable Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Cano met een sublieme pass. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi geeft de bal voor. Bruzdewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Bullrich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - FC Lawrence 1:0

4e minuut.
Kaweesi probeert naar een medespeler te passen. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz passt de bal met de wreef. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Jaworski passt de bal in één keer door. van der Vliet bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vliet geeft een lange en hoge pass. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli speelt de bal door. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri geeft een hoge lob. Rhine maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rabiega rent richting de bal. Rabiega met een sublieme pass. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi geeft de bal voor. Bruzdewicz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Cano probeert naar een medespeler te passen. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi speelt de bal door. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega haalt uit met een fantastische trap. Bullrich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bastías probeert naar een medespeler te passen. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi geeft de bal voor. Bruzdewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Bullrich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - FC Lawrence 2:0

34e minuut.
Bastías met een sublieme pass. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi met een sublieme pass. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap. Bullrich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Jaworski is nu in balbezit. Jaworski probeert naar een medespeler te passen. Ferri is nu in balbezit. Ferri geeft een hoge lob. Rhine springt en kopt de bal. Amit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 40%, FC Lawrence 60%.
Atlantic FC - FC Lawrence 2:0

47e minuut.
Zino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zino geeft een lange en hoge pass. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Tucker passt de bal zonder na te denken. Cano probeert naar een medespeler te passen. Bastías speelt de bal door. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kozar komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kaweesi probeert de bal aan de voet te houden. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías probeert naar een medespeler te passen. Rabiega rent richting de bal. Rabiega draait met de bal, schiet en ... Paal!

70e minuut.
Inworp. Houston komt het veld opgelopen.

81e minuut.
van der Vliet speelt de bal door. Jaworski rent richting de bal. Tucker verovert de bal door een tackle van achteren. Tucker geeft een lange en hoge pass. Rabiega springt en kopt de bal. Bullrich bokst de bal weg. Bruzdewicz rent richting de bal. Bruzdewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - FC Lawrence 3:0

86e minuut.
Kaweesi kopt de bal weg. Houston heeft problemen om de bal te vangen. Bruzdewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Bruzdewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 39%, FC Lawrence 61%.
Atlantic FC - FC Lawrence 3:0