Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harambe Atlantic FC
NewSeasonNew442 Tactiek TBUMM
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 70.2
solid Schieten outstanding
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


21e minuut.
Houston heeft problemen om de bal te vangen. Houston passt de bal met de wreef. Ferri is nu in balbezit. Ferri geeft de bal voor. Kozar maakt een snoekduik en kopt de bal. Amit bokst de bal weg.

24e minuut.
Alcántar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ferri de bal. Met opzet legt Varholak zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Varholak naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ferri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rhine krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rabiega rent richting de bal. Rabiega passt de bal met de wreef. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi geeft een hoge lob. Tekin springt en kopt de bal. Lockhart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Tekin passt de bal met de wreef. Rabiega is nu in balbezit. Alcántar rent richting de bal. Rabiega verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiega draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rabiega rent richting de bal. Rabiega passt de bal zonder na te denken. Houston rent richting de bal. Tekin onderschept slim de pass. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Lockhart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 59%, Atlantic FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Harambe - Atlantic FC 0:0

58e minuut.
Bastías met een sublieme pass. Kaweesi is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaweesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bastías geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tekin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Atlantic FC 0:1

61e minuut.
Doeltrap. Sutton komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Parraguéz speelt de bal door. Tucker is nu in balbezit. Tucker probeert naar een medespeler te passen. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Inworp. Wilkinson komt het veld opgelopen. Czinkon komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kaweesi passt de bal zonder na te denken. Tucker rent richting de bal. Tucker geeft een lange en hoge pass. Sutton rent richting de bal. Sutton schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Wilkinson de bal. Tekin is nu in balbezit. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Lockhart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi geeft een hoge lob. Tekin kopt de bal weg. Klungelig pakt Sutton de bal. Sutton haalt uit met een fantastische trap. Lockhart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Zaharia is nu in balbezit. Zaharia geeft de bal voor. Kozar rent richting de bal. Kozar schiet op doel. Amit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harambe - Atlantic FC 1:1

86e minuut.
Buchowski neemt vlug de vrije trap. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi geeft de bal voor. Tekin rent richting de bal. Tekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Atlantic FC 1:2

89e minuut.
Zaharia geeft een hoge lob. Kaweesi geeft de bal voor. Daar is Wilkinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - Atlantic FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 63%, Atlantic FC 37%.
FC Harambe - Atlantic FC 1:3