Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Club Lions FC Nippon
352-mod2 Tactiek FCN1
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 55.9
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Adair probeert naar een medespeler te passen. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verhulst legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Hartnett legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - FC Nippon 0:1

5e minuut.
Fox geeft een lange en hoge pass. Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas onderschept slim de pass. Delmas haalt uit met een fantastische trap. Woodson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hot Club Lions - FC Nippon 1:1

6e minuut.
Dunn is nu in balbezit. Dunn passt de bal zonder na te denken. Fox is nu in balbezit. Fox geeft een lange en hoge pass. Delmas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De Anda speelt de bal door. Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez passt de bal in één keer door. Delmas rent richting de bal. Delmas haalt uit met een fantastische trap. Woodson bokst de bal weg.

11e minuut.
Fay met een sublieme pass. Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox passt de bal in één keer door. Zarosa rent richting de bal. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Woodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Isham onderschept slim de pass. Isham passt de bal in één keer door. Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez geeft de bal voor. Zarosa krijgt zijn hoofd ertegen. Woodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
De Anda onderschept slim de pass. De Anda geeft de bal voor. Inworp. Kay met de inworp. Alcorn geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alcorn zal de hoekschop nemen. Hartnett krijgt zijn hoofd ertegen. Bartniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Isham verovert de bal door een tackle van achteren. Isham probeert naar een medespeler te passen. Fox speelt de bal door. Zarosa rent richting de bal. Zarosa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hartnett kopt de bal weg. Castillo is nu in balbezit. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Inworp. Fay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mcathy rent richting de bal. Zarosa onderschept slim de pass. Zarosa geeft een hoge lob. Woodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delmas rent richting de bal. Delmas haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Critter bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fox zal de hoekschop nemen. Delmas maakt een snoekduik en kopt de bal. Woodson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - FC Nippon 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 42%, FC Nippon 58%.
Hot Club Lions - FC Nippon 2:1

50e minuut.
Suarez geeft een hoge lob. Hartnett kopt de bal weg. De Anda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Castillo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hartnett bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hot Club Lions - FC Nippon 2:2

57e minuut.
Fay met een sublieme pass. Alcorn rent richting de bal. Alcorn passt de bal met de wreef. Daar is Adair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adair speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Fox verovert de bal door een tackle van achteren. Fox controleert de bal met de borst. Fox met een sublieme pass. Zarosa rent richting de bal. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Adair verovert de bal door een tackle van achteren. Alcorn is nu in balbezit. Alcorn probeert naar een medespeler te passen. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett haalt uit met een fantastische trap. Bartniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Delmas passt de bal zonder na te denken. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox geeft een hoge lob. Delmas springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Woodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zarosa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - FC Nippon 3:2

70e minuut.
Inman komt het veld opgelopen. Aloisi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Delmas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suarez. Delmas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isham met een snel genomen vrije trap. Delmas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Fox met een sublieme pass. Zarosa rent richting de bal. Zarosa passt de bal met de wreef. Delmas is nu in balbezit. Delmas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - FC Nippon 4:2

73e minuut.
Aloisi rent richting de bal. Aloisi passt de bal met de wreef. Inman heeft problemen om de bal te vangen. Inman schiet op doel. Bartniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - FC Nippon 4:3

77e minuut.
Dunn onderschept slim de pass. Dunn passt de bal in één keer door. Fox probeert naar een medespeler te passen. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Alcorn passt de bal in één keer door. Suarez geeft een lange en hoge pass. Adair bereikt de bal nog maar net als eerste. Adair geeft een hoge lob. Inman maakt een snoekduik en kopt de bal. Bartniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aloisi rent richting de bal. Aloisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hot Club Lions - FC Nippon 4:4

82e minuut.
Rodríguez Vilchez passt de bal met de wreef. Delmas rent richting de bal. Critter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delmas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zarosa legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Woodson bokst de bal weg.

85e minuut.
Fay met de inworp. Fox is nu in balbezit. Fox geeft een lange en hoge pass. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas haalt uit met een fantastische trap. Woodson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - FC Nippon 5:4

89e minuut.
Isham probeert naar een medespeler te passen. Delmas rent richting de bal. Delmas passt de bal zonder na te denken. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 47%, FC Nippon 53%.
Hot Club Lions - FC Nippon 5:4