Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nippon Hot Club Lions
FCN1 Tactiek 352-mod2
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 62.4
zeer goed Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Rodríguez Vilchez geeft de bal voor. Suarez kopt de bal weg. Dunn geeft een lange en hoge pass. Delmas springt en kopt de bal. Woodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Vilchez de bal. Rodríguez Vilchez geeft een hoge lob. Suarez heeft problemen om de bal te vangen. Delmas rent richting de bal. Delmas schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Woodson probeert naar een medespeler te passen. Marion kopt de bal weg. Mays bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa onderschept slim de pass. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Woodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Woodford met een sublieme pass. Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez geeft een lange en hoge pass. Delmas krijgt zijn hoofd ertegen. Woodson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Hot Club Lions 0:1

10e minuut.
Mcathy rent richting de bal. Dunn begaat een overtreding. Mcathy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alcorn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Collins krijgt zijn hoofd ertegen. Plewnia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Fay passt de bal met de wreef. Dunn met een sublieme pass. Delmas rent richting de bal. Delmas schiet op doel. Woodson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Hot Club Lions 0:2

18e minuut.
Ellis passt de bal met de wreef. Collins is nu in balbezit. Collins passt de bal met de wreef. Adair bereikt de bal nog maar net als eerste. Adair haalt uit met een fantastische trap. Plewnia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Wiatrak passt de bal zonder na te denken. Daar is Delmas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stine begaat een overtreding. Stine krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Marion passt de bal in één keer door. Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Rodríguez Vilchez geeft de bal voor. Delmas krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Hot Club Lions 0:3

29e minuut.
Zarosa is nu in balbezit. Dunn is nu in balbezit. Dunn geeft de bal voor. Delmas is nu in balbezit. Delmas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Marion is nu in balbezit. Marion passt de bal zonder na te denken. Fay geeft een hoge lob. Zarosa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Hot Club Lions 0:4

31e minuut.
Adair heeft problemen om de bal te vangen. Adair speelt de bal door. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis geeft de bal voor. Collins maakt een snoekduik en kopt de bal. Plewnia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Delmas rent richting de bal. Critter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delmas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Zarosa neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 56%, Hot Club Lions 44%.
FC Nippon - Hot Club Lions 0:4

46e minuut.
Zarosa geeft de bal voor. Daar is Fay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dunn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dunn onderschept slim de pass. Dunn passt de bal in één keer door. Rodríguez Vilchez met een sublieme pass. Zarosa rent richting de bal. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Woodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Fay rent richting de bal. Fay geeft een hoge lob. Mays kopt de bal weg. Stine heeft problemen om de bal te vangen. Fay geeft een hoge lob. Woodson bokst de bal weg.

70e minuut.
Buitenspel voor Zarosa. Goede buitenspelval van de verdediging. Inman komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Suarez met een snelle inworp. Adair controleert de bal met de borst. Adair geeft een hoge lob. Inman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartniak geeft de bal voor. Delmas is nu in balbezit. Delmas geeft een lange en hoge pass. Zarosa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Marion geeft de bal voor. Suarez kopt de bal weg. Adair met een sublieme pass. Inman is nu in balbezit. Inman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 49%, Hot Club Lions 51%.
FC Nippon - Hot Club Lions 0:4