Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seimborg FC Henley Hawks
Seimborg FC Tactiek Let`s Do It
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 60.7
very good Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Dias de Luta probeert naar een medespeler te passen. Nalewkowicz is nu in balbezit. Nalewkowicz met een sublieme pass. Lino is nu in balbezit. Lino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Dias de Luta geeft de bal voor. Zingarella probeert naar een medespeler te passen. Lino probeert de bal met de borst te controleren. Lino draait met de bal, schiet en ... Ottonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Henley Hawks 1:0

20e minuut.
Brunt onderschept slim de pass. Haučo bereikt de bal nog maar net als eerste. Haučo passt de bal met de wreef. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Chrapowicki heeft problemen om de bal te vangen. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu passt de bal zonder na te denken. Taisne rent richting de bal. Taisne schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seimborg FC - Henley Hawks 1:1

26e minuut.
Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta probeert naar een medespeler te passen. Lino rent richting de bal. Lino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Haučo de bal onder controle te krijgen. Lino kopt de bal weg. Zingarella is nu in balbezit. Nalewkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Nalewkowicz haalt uit met een fantastische trap. Ottonello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Garon is nu in balbezit. Taisne rent richting de bal. Garon is nu in balbezit. Garon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Henley Hawks 1:2

35e minuut.
Taisne is nu in balbezit. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne is nu in balbezit. Taisne draait met de bal, schiet en ... Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Henley Hawks 1:3

42e minuut.
Milică passt de bal met de wreef. Chrapowicki rent richting de bal. Garon probeert naar een medespeler te passen. Taisne is nu in balbezit. Taisne schiet op doel. Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 63%, Henley Hawks 37%.
Seimborg FC - Henley Hawks 1:3

50e minuut.
Tosobu geeft een lange en hoge pass. Brunt is nu in balbezit. Lino onderschept slim de pass. Lino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chrapowicki speelt de bal door. Haučo heeft problemen om de bal te vangen. Haučo met een sublieme pass. Garon rent richting de bal. Garon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Brunt geeft een lange en hoge pass. Taisne rent richting de bal. Pop onderschept slim de pass. Pop geeft de bal voor. Lino springt en kopt de bal. Ottonello bokst de bal weg.

65e minuut.
Milică probeert naar een medespeler te passen. Taisne rent richting de bal. Taisne met een sublieme pass. Garon rent richting de bal. Garon schiet op doel. Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szerszeń komt het veld opgelopen. Giannattasio komt het veld opgelopen. Gendron komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Deaconescu kopt de bal weg. Milică rent richting de bal. Milică passt de bal in één keer door. Giannattasio rent richting de bal. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Henley Hawks 1:4

74e minuut.
Lino rent richting de bal. Zingarella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lino raakt geblesseerd tijdens het duel. Pop zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lino krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Giannattasio is nu in balbezit. Dias de Luta is nu in balbezit. Giannattasio onderschept slim de pass. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Springsteen passt de bal met de wreef. Lino rent richting de bal. Lino passt de bal zonder na te denken. Nalewkowicz is nu in balbezit. Nalewkowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Taisne onderschept slim de pass. Taisne passt de bal zonder na te denken. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Henley Hawks 1:5

88e minuut.
Taisne schiet op doel. Cotecchia probeert naar een medespeler te passen. Deaconescu kopt de bal weg. Milică heeft problemen om de bal te vangen. Milică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 57%, Henley Hawks 43%.
Seimborg FC - Henley Hawks 1:5