Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pittsburgh FC Missouri City FC
Azerbaijan Tactiek 4-2-2-2
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 50.3
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


22e minuut.
Trapani onderschept slim de pass. Galunov onderschept slim de pass. Galunov speelt de bal door. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota draait met de bal, schiet en ... Van der Putten bokst de bal weg.

26e minuut.
Déspota kopt de bal weg. Soeharto rent richting de bal. Soeharto geeft de bal voor. Annus rent richting de bal. Annus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sapek is nu in balbezit. Sapek geeft de bal voor. Annus kopt de bal weg. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krepek geeft een hoge lob. Déspota springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Missouri City FC 1:0

32e minuut.
Galunov passt de bal met de wreef. Daar is Krepek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krepek passt de bal in één keer door. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Missouri City FC 2:0

39e minuut.
Trapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapani passt de bal zonder na te denken. Harrington probeert de bal aan de voet te houden. Krepek geeft de bal voor. Déspota springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Luzzatti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soeharto met een snelle inworp. Galunov is nu in balbezit. Galunov geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Watras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 47%, Missouri City FC 53%.
Pittsburgh FC - Missouri City FC 2:0

46e minuut.
Galunov probeert de bal aan de voet te houden. Soeharto rent richting de bal. Soeharto passt de bal in één keer door. Déspota is nu in balbezit. Déspota schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Soeharto is nu in balbezit. Déspota is nu in balbezit. Galunov is nu in balbezit. Déspota rent richting de bal. Déspota schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Galunov met een sublieme pass. Soeharto rent richting de bal. Soeharto geeft een hoge lob. Annus springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Missouri City FC 3:0

64e minuut.
De Ornelas geeft de bal voor. Krepek kopt de bal weg. Déspota is nu in balbezit. Déspota draait met de bal, schiet en ... Van der Putten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Missouri City FC 4:0

67e minuut.
Galunov speelt de bal door. Annus rent richting de bal. Annus passt de bal zonder na te denken. Déspota rent richting de bal. Déspota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ching komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Sapek neemt vlug de vrije trap. Déspota is nu in balbezit. Cavas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavas krijgt een gele kaart. Déspota roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Déspota kan niet meer verder spelen. Wolik komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Fică de bal. Sapek is nu in balbezit. Sapek geeft een hoge lob. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Key geeft een hoge lob. Kərimov kopt de bal weg. Sapek probeert de bal aan de voet te houden. Fică rent richting de bal. Fică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Soeharto is nu in balbezit. Soeharto passt de bal met de wreef. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus is nu in balbezit. Annus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 37%, Missouri City FC 63%.
Pittsburgh FC - Missouri City FC 4:0