Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Missouri City FC Pittsburgh FC
BBDC Tactiek Azerbaijan
56% Balbezit 44%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 57.1
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Watras heeft problemen om de bal te vangen. Watras geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamulski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krepek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Taelman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Luzzatti de bal. Luzzatti probeert naar een medespeler te passen. Tamulski geeft een hoge lob. Annus krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Taelman onderschept slim de pass. Taelman met een sublieme pass. Matliev rent richting de bal. Matliev schiet op doel. Van der Putten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Pittsburgh FC 0:1

9e minuut.
Kərimov kopt de bal weg. Pingel heeft problemen om de bal te vangen. Matliev verovert de bal door een tackle van achteren. Matliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Pittsburgh FC 0:2

16e minuut.
Wyszyński heeft problemen om de bal te vangen. Wyszyński met een sublieme pass. Kreuder bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreuder passt de bal in één keer door. Gallice is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tamulski passt de bal in één keer door. Matliev heeft problemen om de bal te vangen. Matliev met een sublieme pass. Annus is nu in balbezit. Annus draait met de bal, schiet en ... Van der Putten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Krepek kopt de bal weg. Tamulski rent richting de bal. Tamulski passt de bal met de wreef. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Pittsburgh FC 0:3

39e minuut.
Doeltrap. Boniforti trapt de bal weg. Taelman met een sublieme pass. Krepek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Matliev de bal. Van der Putten bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 64%, Pittsburgh FC 36%.
Missouri City FC - Pittsburgh FC 0:3

53e minuut.
Annus is nu in balbezit. Trapani onderschept slim de pass. Krepek verovert de bal door een tackle van achteren. Krepek geeft een lange en hoge pass. Matliev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Siciliano kopt de bal weg. Taelman is nu in balbezit. Taelman met een sublieme pass. Matliev rent richting de bal. Matliev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Wyszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyszyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Maringá de bal. Maringá geeft een lange en hoge pass. Matliev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krepek met een snelle inworp. Tamulski geeft een hoge lob. Matliev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Watras kopt de bal weg. De Ornelas geeft een hoge lob. Gallice bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallice draait met de bal, schiet en ... Boniforti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Pittsburgh FC 1:3

68e minuut.
Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallice. Matliev raakt geblesseerd tijdens het duel. Kərimov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Trapani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Annus bereikt de bal nog maar net als eerste. Annus schiet op doel. Van der Putten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Pittsburgh FC 1:4

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rejski komt het veld opgelopen. Peláez komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mondragón probeert naar een medespeler te passen. Taelman met een sublieme pass. Klungelig pakt Krepek de bal. Krepek geeft de bal voor. Matliev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Cavas kopt de bal weg. Pingel heeft problemen om de bal te vangen. Pingel geeft een hoge lob. Rejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Krepek geeft de bal voor. Trapani kopt de bal weg. Tamulski is nu in balbezit. Tamulski geeft een hoge lob. Matliev maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 49%, Pittsburgh FC 51%.
Missouri City FC - Pittsburgh FC 1:4