Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baltimore Arsenal FC Atlantic FC
532-T1.1-ATL Tactiek TBUMM
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 69.6
very good Schieten excellent
very good Passen outstanding
incredible Verdedigen incredible


9e minuut.
Šaluchanskis rent richting de bal. Zuanella is nu in balbezit. Bytnowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bytnowicz krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Cano passt de bal met de wreef. Bastías is nu in balbezit. Bastías passt de bal met de wreef. Tekin is nu in balbezit. Tekin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Kaweesi passt de bal zonder na te denken. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli maakt een afschuwelijke overtreding. Gəncəli krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Parraguéz probeert naar een medespeler te passen. Bastías probeert naar een medespeler te passen. Tekin is nu in balbezit. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Cadoro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Atlantic FC 0:1

20e minuut.
Zuanella verovert de bal door een tackle van achteren. Bytnowicz is nu in balbezit. Zuanella onderschept slim de pass. Zuanella haalt uit met een fantastische trap. Cadoro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Atlantic FC 0:2

41e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaluchanskis begaat een overtreding. Cano raakt geblesseerd tijdens het duel. Ran komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 50%, Atlantic FC 50%.
Baltimore Arsenal FC - Atlantic FC 0:2

48e minuut.
Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bytnowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zuanella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zuanella legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Cadoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Gəncəli rent richting de bal. Gəncəli passt de bal zonder na te denken. Šaluchanskis heeft problemen om de bal te vangen. Zuanella verovert de bal door een tackle van achteren. Zuanella schiet op doel. Cadoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Merik passt de bal zonder na te denken. Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Parraguéz ... Strafschop! Chivu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chivu kan niet meer verder spelen. Castell komt het veld opgelopen. Castell zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bastías rent richting de bal. Bastías met een sublieme pass. Dawson probeert naar een medespeler te passen. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi draait met de bal, schiet en ... Cadoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Akalan is nu in balbezit. Akalan geeft een lange en hoge pass. Castell kopt de bal weg. Ran rent richting de bal. Ran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 48%, Atlantic FC 52%.
Baltimore Arsenal FC - Atlantic FC 0:2