Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlantic FC Baltimore Arsenal FC
TBUMM Tactiek 532-T1.1-ATL
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
68.2 gemiddelde waardering 58.1
formidabel Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


2e minuut.
Narov met een sublieme pass. Bytnowicz is nu in balbezit. Tekin onderschept slim de pass. Cano rent richting de bal. Cano schiet op doel. Cadoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri passt de bal met de wreef. Castell is nu in balbezit. Castell draait met de bal, schiet en ... Boubín probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Tucker passt de bal met de wreef. Bytnowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin verovert de bal door een tackle van achteren. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Cadoro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Baltimore Arsenal FC 1:0

21e minuut.
Boubín controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gumier komt het veld opgelopen. Merik komt het veld opgelopen. Gəncəli komt het veld opgelopen. Lisboa komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Narov probeert naar een medespeler te passen. Gumier rent richting de bal. Cano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cano krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bastías verovert de bal door een tackle van achteren. Bastías geeft de bal voor. Bytnowicz kopt de bal weg. Gumier is nu in balbezit. Gumier haalt uit met een fantastische trap. Amit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 54%, Baltimore Arsenal FC 46%.
Atlantic FC - Baltimore Arsenal FC 1:0

52e minuut.
Rabiega rent richting de bal. Bastías rent richting de bal. Rabiega is nu in balbezit. Bastías is nu in balbezit. Bastías haalt uit met een fantastische trap. Cadoro bokst de bal weg.

59e minuut.
Buitenspel voor Boubín. Goede buitenspelval van de verdediging. Tucker neemt vlug de vrije trap. Gəncəli heeft problemen om de bal te vangen. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin schiet op doel. Cadoro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Baltimore Arsenal FC 2:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baranyai komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Šaluchanskis geeft een lange en hoge pass. Merik rent richting de bal. Merik passt de bal zonder na te denken. Boubín rent richting de bal. Boubín draait met de bal, schiet en ... Amit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Kaweesi met de inworp. Bastías met een sublieme pass. Cano rent richting de bal. Cano geeft een hoge lob. Tekin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tucker rent richting de bal. Tucker geeft de bal voor. Irimescu is nu in balbezit. Tekin verovert de bal door een tackle van achteren. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Baranyai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Baltimore Arsenal FC 3:0

80e minuut.
Lisboa met een sublieme pass. Boubín rent richting de bal. Varholak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boubín raakt geblesseerd tijdens het duel. Boubín legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Klungelig pakt Bastías de bal. Bastías probeert naar een medespeler te passen. Kaweesi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rabiega de bal. Rabiega draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Merik met een sublieme pass. Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa passt de bal in één keer door. Boubín bereikt de bal nog maar net als eerste. Boubín haalt uit met een fantastische trap. Amit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Cano met een sublieme pass. Bastías geeft de bal voor. Kaweesi kopt de bal weg. Tekin heeft problemen om de bal te vangen. Tekin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 49%, Baltimore Arsenal FC 51%.
Atlantic FC - Baltimore Arsenal FC 3:0