Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Club Lions Dinamo T
352-mod2 Tactiek 4def2
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
65 gemiddelde waardering 67.8
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Avren rent richting de bal. Verhulst is nu in balbezit. Avren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avren krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Daar is Rodríguez Vilchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perger rent richting de bal. Perger passt de bal in één keer door. Rażniewski is nu in balbezit. Rażniewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Nicholas geeft een lange en hoge pass. Rażniewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Avren de bal. Avren geeft de bal voor. Rażniewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Grayson passt de bal zonder na te denken. Nicholas speelt de bal door. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski draait met de bal, schiet en ... Donskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Dinamo T 0:1

16e minuut.
Billard geeft een hoge lob. Verhulst heeft problemen om de bal te vangen. Rażniewski onderschept slim de pass. Rażniewski draait met de bal, schiet en ... Donskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Dinamo T 0:2

19e minuut.
Rodríguez Vilchez probeert naar een medespeler te passen. Sułkowski geeft een hoge lob. Fox kopt de bal weg. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. Cheatham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Bartniak kopt de bal weg. Grayson speelt de bal door. Avren probeert naar een medespeler te passen. Rażniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Doeltrap. Donskis trapt de bal weg van het doel. Isham kopt de bal weg. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rodríguez Vilchez passt de bal met de wreef. Delmas is nu in balbezit. Isham is nu in balbezit. Isham geeft een hoge lob. Zarosa maakt een snoekduik en kopt de bal. Cheatham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Rodríguez Vilchez is nu in balbezit. Fornal geeft de bal voor. Verhulst bereikt de bal nog maar net als eerste. Rażniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rażniewski draait met de bal, schiet en ... Donskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Isham passt de bal met de wreef. Zarosa rent richting de bal. Nicholas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zarosa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zarosa kan niet meer verder spelen. Mehler komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Isham geeft de bal voor. Fornal kopt de bal weg. Grayson probeert de bal aan de voet te houden. Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Dinamo T 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 51%, Dinamo T 49%.
Hot Club Lions - Dinamo T 1:2

46e minuut.
Cannon komt het veld opgelopen. Chendicelean komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Perger bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger geeft de bal voor. Bartniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chendicelean is nu in balbezit. Chendicelean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Nicholas verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholas heeft problemen om de bal te vangen. Perger speelt de bal door. Mesko geeft een hoge lob. Chendicelean maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Grayson verovert de bal door een tackle van achteren. Grayson geeft de bal voor. Chendicelean rent richting de bal. Chendicelean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Dinamo T 1:3

60e minuut.
Rodríguez Vilchez speelt de bal door. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Billard is nu in balbezit. Delmas verovert de bal door een tackle van achteren. Delmas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Avren met een sublieme pass. Mesko rent richting de bal. Mesko passt de bal met de wreef. Chendicelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Chendicelean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Isham is nu in balbezit. Isham geeft de bal voor. Mehler maakt een snoekduik en kopt de bal. Nhật Quang kan de bal niet met de borst controleren. Nhật Quang onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Avren is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Verhulst. Avren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chendicelean krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nhật Quang met een snelle inworp. Mesko rent richting de bal. Mesko geeft de bal voor. Chendicelean maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 61%, Dinamo T 39%.
Hot Club Lions - Dinamo T 1:3