Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-27 01:20
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: Dinamo T Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12132
Dinamo T Hot Club Lions
4def2 Tactiek 352-mod2
33% Balbezit 67%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
32.8 gemiddelde waardering 58
average Schieten outstanding
average Passen excellent
average Verdedigen very good


1e minuut.
Hill rent richting de bal. Hill passt de bal met de wreef. Gatti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zarosa rent richting de bal. Zarosa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
De Anda rent richting de bal. De Anda geeft de bal voor. Klungelig pakt Abren de bal. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Marion rent richting de bal. Marion passt de bal in één keer door. Woodford speelt de bal door. Fay rent richting de bal. Fay geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zarosa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Hot Club Lions 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Vilchez de bal. Rodríguez Vilchez speelt de bal door. Marion geeft de bal voor. Delmas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Hot Club Lions 0:2

13e minuut.
Fay passt de bal zonder na te denken. Daar is Mijatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas schiet op doel. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Hot Club Lions 0:3

15e minuut.
Nixon probeert naar een medespeler te passen. Marion kopt de bal weg. Blackman heeft problemen om de bal te vangen. Zarosa rent richting de bal. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Zarosa passt de bal in één keer door. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas haalt uit met een fantastische trap. Mijatov probeert de bal aan de voet te houden. Nixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Hot Club Lions 0:4

19e minuut.
Romaguera is nu in balbezit. Romaguera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Vilchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunn geeft een lange en hoge pass. Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Delmas rent richting de bal. Delmas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Hot Club Lions 0:5

23e minuut.
Rodríguez Vilchez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Vilchez passt de bal zonder na te denken. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa schiet op doel. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Hot Club Lions 0:6

31e minuut.
Zarosa passt de bal met de wreef. Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez passt de bal in één keer door. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Hot Club Lions 0:7

36e minuut.
Blackman geeft de bal voor. De Anda kopt de bal weg. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. Nixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Hot Club Lions 0:8

41e minuut.
Zarosa rent richting de bal. Zarosa geeft de bal voor. Pokrywczyński probeert de bal aan de voet te houden. Dunn is nu in balbezit. Dunn haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Hot Club Lions 0:9

43e minuut.
Fay is nu in balbezit. Fay geeft de bal voor. Dunn kopt de bal weg. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Woodford kopt de bal weg. Blackman heeft problemen om de bal te vangen. Zarosa rent richting de bal. Zarosa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Hot Club Lions 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 78%, Hot Club Lions 22%.
Dinamo T - Hot Club Lions 0:10

48e minuut.
Woodford geeft een hoge lob. Zarosa heeft problemen om de bal te vangen. Romaguera rent richting de bal. Rodríguez Vilchez is nu in balbezit. Rodríguez Vilchez draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Daar is Zarosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn geeft de bal voor. Zarosa heeft problemen om de bal te vangen. Zarosa haalt uit met een fantastische trap. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Delmas rent richting de bal. Delmas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Hot Club Lions 0:11

60e minuut.
Marion kopt de bal weg. Daar is Rodríguez Vilchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Vilchez geeft een lange en hoge pass. Delmas springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Hot Club Lions 0:12

62e minuut.
Fay heeft problemen om de bal te vangen. Fay probeert naar een medespeler te passen. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas haalt uit met een fantastische trap. Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Hot Club Lions 0:13

64e minuut.
Fay geeft een lange en hoge pass. Daar is Romaguera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarosa draait met de bal, schiet en ... Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Hot Club Lions 0:14

66e minuut.
Zarosa is nu in balbezit. Zarosa passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Vilchez is nu in balbezit. Rodríguez Vilchez geeft een lange en hoge pass. Delmas springt en kopt de bal. Nixon bokst de bal weg.

67e minuut.
Rodríguez Vilchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarosa rent richting de bal. Zarosa geeft een hoge lob. Delmas is nu in balbezit. Delmas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez geeft de bal voor. Delmas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Hot Club Lions 0:15

71e minuut.
Delmas verovert de bal door een tackle van achteren. Delmas geeft een hoge lob. Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez geeft een lange en hoge pass. Delmas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Marion passt de bal zonder na te denken. Fay rent richting de bal. Fay passt de bal zonder na te denken. Delmas is nu in balbezit. Delmas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 86%, Hot Club Lions 14%.
Dinamo T - Hot Club Lions 0:15