Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las vegas city Pittsburgh FC
4-4-2- Wing OFF Tactiek FiveFourOne
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
63.9 gemiddelde waardering 64.9
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Kropop rent richting de bal. Kropop geeft een lange en hoge pass. Kərimov heeft problemen om de bal te vangen. Perak is nu in balbezit. Perak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé geeft de bal voor. Paala is nu in balbezit. Paala draait met de bal, schiet en ... Mule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 1:0

3e minuut.
Kropop met de inworp. Daar is Ingolfsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingolfsson geeft de bal voor. Paala springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 2:0

18e minuut.
Daar is Perak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kərimov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paala neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 3:0

20e minuut.
Inworp. Pelé met de inworp. Ingolfsson geeft een lange en hoge pass. Perak maakt een snoekduik en kopt de bal. Mule probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Pantov passt de bal met de wreef. Pelé geeft de bal voor. Paala rent richting de bal. Paala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 4:0

29e minuut.
Krepek is nu in balbezit. Pantov onderschept slim de pass. Pantov geeft de bal voor. Perak rent richting de bal. Perak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 5:0

31e minuut.
Klungelig pakt Ingolfsson de bal. Ingolfsson geeft een hoge lob. Daar is Sapek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala draait met de bal, schiet en ... Mule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perak is nu in balbezit. Perak haalt uit met een fantastische trap. Mule probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 6:0

34e minuut.
Krepek speelt de bal door. Salazar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moldovan. Moldovan krijgt een gele kaart. Salazar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Galunov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pelé rent richting de bal. Pelé passt de bal zonder na te denken. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala schiet op doel. Mule probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Pittsburgh FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 37%, Pittsburgh FC 63%.
Las vegas city - Pittsburgh FC 7:0

47e minuut.
Klungelig pakt Fenyő de bal. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop speelt de bal door. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Soeharto speelt de bal door. Krepek rent richting de bal. Krepek speelt de bal door. Galunov geeft de bal voor. Salazar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Perak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ximenes komt het veld opgelopen. Taylor komt het veld opgelopen. Oblak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Moldovan speelt de bal door. Kropop rent richting de bal. Kropop passt de bal in één keer door. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala haalt uit met een fantastische trap. Mule bokst de bal weg.

73e minuut.
Salazar kan de bal niet met de borst controleren. Hasenhüttl rent richting de bal. Salazar begaat een overtreding. Hasenhüttl wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

85e minuut.
Soeharto geeft de bal voor. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan begaat een overtreding. Moldovan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Salazar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galunov wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 42%, Pittsburgh FC 58%.
Las vegas city - Pittsburgh FC 7:0