Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pittsburgh FC Las vegas city
Azerbaijan Tactiek 4-4-2 Wing (1)
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
58.3 gemiddelde waardering 63.2
very good Schieten formidable
formidable Passen formidable
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Kropop is nu in balbezit. Kropop geeft een hoge lob. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Las vegas city 0:1

6e minuut.
Tamulski is nu in balbezit. Tamulski geeft de bal voor. Matliev is nu in balbezit. Matliev draait met de bal, schiet en ... Sasin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pittsburgh FC - Las vegas city 1:1

7e minuut.
Kukurinkov is nu in balbezit. Sapek onderschept slim de pass. Sapek speelt de bal door. Daar is Matliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matliev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De Mul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mul geeft de bal voor. Perak rent richting de bal. Perak schiet op doel. Boniforti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Las vegas city 1:2

18e minuut.
Kukurinkov heeft problemen om de bal te vangen. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak passt de bal zonder na te denken. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. Boniforti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop passt de bal met de wreef. De Mul geeft een hoge lob. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov schiet op doel. Boniforti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Pelé rent richting de bal. Pelé speelt de bal door. De Mul rent richting de bal. De Mul geeft een hoge lob. Perak rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé passt de bal in één keer door. Sapek is nu in balbezit. Kukurinkov onderschept slim de pass. Kukurinkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Tamulski passt de bal in één keer door. Pelé rent richting de bal. Pelé geeft een lange en hoge pass. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Las vegas city 1:3

34e minuut.
Pelé onderschept slim de pass. Pelé geeft een lange en hoge pass. Kukurinkov kopt de bal weg. Perak rent richting de bal. Perak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De Mul controleert de bal met de borst. De Mul passt de bal met de wreef. Kropop probeert de bal aan de voet te houden. Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé geeft een lange en hoge pass. Boniforti bokst de bal weg. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Las vegas city 1:4

41e minuut.
Matliev speelt de bal door. Daar is Jobst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukurinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kropop probeert naar een medespeler te passen. Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé passt de bal in één keer door. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ... Boniforti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ... Boniforti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 62%, Las vegas city 38%.
Pittsburgh FC - Las vegas city 1:4

46e minuut.
Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak speelt de bal door. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Las vegas city 1:5

47e minuut.
Fenyő heeft problemen om de bal te vangen. Pintácsi is nu in balbezit. Kukurinkov onderschept slim de pass. Kukurinkov schiet op doel. Boniforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Las vegas city 1:6

48e minuut.
Tamulski rent richting de bal. Tamulski passt de bal met de wreef. Galunov rent richting de bal. Galunov geeft de bal voor. Jobst maakt een snoekduik en kopt de bal. Sasin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Perak kopt de bal weg. Klungelig pakt Sapek de bal. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ... Boniforti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Las vegas city 1:7

57e minuut.
Inworp. Taylor komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheadle komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Fuller passt de bal met de wreef. Galunov is nu in balbezit. Galunov passt de bal zonder na te denken. Jobst rent richting de bal. Jobst haalt uit met een fantastische trap. Cheadle bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Pantov rent richting de bal. Krepek begaat een overtreding. Pantov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pantov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perak is nu in balbezit. Perak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Las vegas city 1:8

76e minuut.
Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov geeft een lange en hoge pass. Jobst heeft problemen om de bal te vangen. Krepek is nu in balbezit. Krepek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Ximenes is nu in balbezit. Matliev onderschept slim de pass. Matliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Las vegas city 2:8

83e minuut.
Galunov is nu in balbezit. Galunov probeert naar een medespeler te passen. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev schiet op doel. Cheadle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Las vegas city 3:8

89e minuut.
Kərimov is nu in balbezit. Kərimov passt de bal zonder na te denken. Krepek rent richting de bal. Krepek geeft een lange en hoge pass. Matliev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 43%, Las vegas city 57%.
Pittsburgh FC - Las vegas city 3:8