Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lawrence Seimborg FC
NewSeasonNew442 Tactiek Seimborg FC
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
34 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 46.3
formidabel Schieten solide
uitmuntend Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zino onderschept slim de pass. Zino met een sublieme pass. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia bokst de bal weg.

6e minuut.
Sinevich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tutusaus komt het veld opgelopen.

10e minuut.
van der Vliet onderschept slim de pass. van der Vliet passt de bal zonder na te denken. Ferri speelt de bal door. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
van der Vliet passt de bal zonder na te denken. Zino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zino passt de bal zonder na te denken. Quadrelli heeft problemen om de bal te vangen. Quadrelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
van der Vliet bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vliet met een sublieme pass. Ferri speelt de bal door. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Tosobu heeft problemen om de bal te vangen. Tosobu met een sublieme pass. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski geeft een lange en hoge pass. Quadrelli krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen. Rhine rent richting de bal. Rhine draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Jaworski probeert naar een medespeler te passen. van der Vliet probeert naar een medespeler te passen. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli schiet op doel. Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Seimborg FC 1:0

30e minuut.
Daar is Pop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Vliet is nu in balbezit. van der Vliet passt de bal in één keer door. Rhine rent richting de bal. Rhine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ferri kopt de bal weg. Quadrelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pop. Pop krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ferri is nu in balbezit. Ferri probeert naar een medespeler te passen. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Seimborg FC 2:0

36e minuut.
Daar is Zino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zino geeft een lange en hoge pass. Rhine kopt de bal weg. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli schiet op doel. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Seimborg FC 3:0

42e minuut.
Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski passt de bal met de wreef. Ferri probeert naar een medespeler te passen. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawrence 21%, Seimborg FC 79%.
FC Lawrence - Seimborg FC 3:0

47e minuut.
Zino rent richting de bal. Zino passt de bal zonder na te denken. Jaworski speelt de bal door. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ponti speelt de bal door. Lino rent richting de bal. Lino haalt uit met een fantastische trap. Lockhart bokst de bal weg.

49e minuut.
Tracz speelt de bal door. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponti bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli onderschept slim de pass. Quadrelli schiet op doel. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine schiet op doel. Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Seimborg FC 4:0

52e minuut.
Rhine rent richting de bal. Talik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rhine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ferri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rhine maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Seimborg FC 5:0

56e minuut.
Ferri passt de bal zonder na te denken. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ponti ... Strafschop! Quadrelli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Quadrelli kan niet meer verder spelen. Kay komt het veld opgelopen. Kay legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Zino probeert naar een medespeler te passen. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponti rent richting de bal. Kay onderschept slim de pass. Kay haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Seimborg FC 6:0

62e minuut.
Czinkon komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Alcántar speelt de bal door. Klungelig pakt Kay de bal. Kay passt de bal met de wreef. Rhine is nu in balbezit. Rhine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Houston komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ponti verovert de bal door een tackle van achteren. Ponti met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ferri zal de hoekschop nemen. Kay maakt een snoekduik en kopt de bal. Cotecchia bokst de bal weg. Paal!

72e minuut.
Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vliet verovert de bal door een tackle van achteren. van der Vliet geeft een hoge lob. Ferri geeft de bal voor. Rhine springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Seimborg FC 7:0

75e minuut.
van der Vliet kopt de bal weg. Daar is Czinkon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czinkon geeft een lange en hoge pass. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zaharia geeft de bal voor. Kay kopt de bal weg. Rhine rent richting de bal. Rhine draait met de bal, schiet en ... Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Seimborg FC 8:0

83e minuut.
Zino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Czinkon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czinkon met een sublieme pass. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia bokst de bal weg.

83e minuut.
Tracz rent richting de bal. Rhine onderschept slim de pass. Talik rent richting de bal. Rhine verovert de bal door een tackle van achteren. Rhine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Seimborg FC 9:0

88e minuut.
Rhine passt de bal zonder na te denken. Ponti is nu in balbezit. Kay onderschept slim de pass. Kay draait met de bal, schiet en ... Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Seimborg FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawrence 32%, Seimborg FC 68%.
FC Lawrence - Seimborg FC 10:0