Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seimborg FC FC Harambe
Seimborg FC Tactiek NewSeasonNew442
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 56.8
solid Schieten excellent
adequate Passen excellent
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Jaworski verovert de bal door een tackle van achteren. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponti speelt de bal door. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Rhine is nu in balbezit. Ponti onderschept slim de pass. Ponti probeert naar een medespeler te passen. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Talik onderschept slim de pass. Talik passt de bal met de wreef. Dias de Luta speelt de bal door. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Lino rent richting de bal. Zaharia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nalewkowicz met een snel genomen vrije trap. Lino maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Daar is Mioso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - FC Harambe 1:0

18e minuut.
Zino met een sublieme pass. Rhine rent richting de bal. Springsteen is nu in balbezit. Kay verovert de bal door een tackle van achteren. Kay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jaworski met een sublieme pass. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine passt de bal in één keer door. Kay rent richting de bal. Kay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ponti is nu in balbezit. Kay verovert de bal door een tackle van achteren. Kay passt de bal zonder na te denken. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Sinevich kopt de bal weg. Meeuws rent richting de bal. Meeuws passt de bal met de wreef. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia bokst de bal weg.

28e minuut.
Lino passt de bal met de wreef. Nalewkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Nalewkowicz probeert naar een medespeler te passen. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 59%, FC Harambe 41%.
Seimborg FC - FC Harambe 1:0

51e minuut.
Kay rent richting de bal. Kay passt de bal in één keer door. Rhine is nu in balbezit. Rhine schiet op doel. Cotecchia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Seimborg FC - FC Harambe 1:1

56e minuut.
Tracz rent richting de bal. Tracz geeft een lange en hoge pass. Kókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kókai geeft een hoge lob. Lino is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Zino met een sublieme pass. Daar is Jaworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworski probeert naar een medespeler te passen. Rhine is nu in balbezit. Rhine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kozar komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Springsteen is nu in balbezit. Springsteen speelt de bal door. Zino probeert naar een medespeler te passen. Kozar rent richting de bal. Kozar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wilkinson komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Sinevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinevich geeft een hoge lob. Mioso heeft problemen om de bal te vangen. Lino is nu in balbezit. Lino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 63%, FC Harambe 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Seimborg FC - FC Harambe 1:1