Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-04 01:20
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: Hawk's Nest
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 48000
Henley Hawks FC Nippon
Let`s Do It Tactiek FCN1
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 6
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 55.3
formidable Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen good


7e minuut.
Castillo passt de bal in één keer door. Mcathy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taisne. Taisne krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Adair probeert naar een medespeler te passen. Hartnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Zingarella ... Strafschop! Zingarella krijgt een gele kaart. Hartnett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hartnett legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ottonello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Friedel verovert de bal door een tackle van achteren. Friedel passt de bal met de wreef. Mcathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - FC Nippon 1:0

18e minuut.
Ice heeft problemen om de bal te vangen. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić passt de bal in één keer door. Taisne is nu in balbezit. Taisne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bosnić onderschept slim de pass. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mcathy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mcathy krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milică. Kay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alcorn met een snel genomen vrije trap. Hartnett krijgt zijn hoofd ertegen. Ottonello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kay met een sublieme pass. Daar is Hartnett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Haučo is nu in balbezit. Haučo geeft een hoge lob. Woodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Chrapowicki speelt de bal door. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić passt de bal zonder na te denken. Taisne rent richting de bal. Taisne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu passt de bal zonder na te denken. Taisne rent richting de bal. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică haalt uit met een fantastische trap. Woodson bokst de bal weg.

40e minuut.
Ice bereikt de bal nog maar net als eerste. Ice geeft een lange en hoge pass. Pieniążek is nu in balbezit. Hartnett verovert de bal door een tackle van achteren. Hartnett schiet op doel. Ottonello bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 43%, FC Nippon 57%.
Henley Hawks - FC Nippon 1:0

48e minuut.
Alcorn is nu in balbezit. Alcorn passt de bal in één keer door. Adair is nu in balbezit. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett schiet op doel. Ottonello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Chrapowicki passt de bal met de wreef. Busto heeft problemen om de bal te vangen. Busto geeft een lange en hoge pass. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Castillo passt de bal zonder na te denken. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett passt de bal zonder na te denken. Adair bereikt de bal nog maar net als eerste. Adair haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Kay de bal. Milică is nu in balbezit. Milică passt de bal zonder na te denken. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Adair met een sublieme pass. Brunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartnett verovert de bal door een tackle van achteren. Hartnett draait met de bal, schiet en ... Ottonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Henley Hawks - FC Nippon 1:1

72e minuut.
Haučo is nu in balbezit. Haučo speelt de bal door. Friedel bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică verovert de bal door een tackle van achteren. Milică draait met de bal, schiet en ... Woodson bokst de bal weg.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gendron komt het veld opgelopen. Giannattasio komt het veld opgelopen. Inman komt het veld opgelopen. Szerszeń komt het veld opgelopen. Aloisi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Milică is nu in balbezit. Milică passt de bal in één keer door. Gendron probeert naar een medespeler te passen. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne draait met de bal, schiet en ... Woodson bokst de bal weg. Milică rent richting de bal. Milică schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - FC Nippon 2:1

78e minuut.
Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milică raakt geblesseerd tijdens het duel. Deaconescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Woodson probeert naar een medespeler te passen. Deaconescu kopt de bal weg. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gendron met een snelle inworp. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Friedel de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - FC Nippon 3:1

83e minuut.
Ottonello met een harde bal richting middenveld. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kay krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Haučo met een snelle inworp. Milică is nu in balbezit. Kay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kay krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Milică is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Taisne zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Woodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Szerszeń verovert de bal door een tackle van achteren. Szerszeń met een sublieme pass. Haučo speelt de bal door. Taisne is nu in balbezit. Taisne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mcathy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Inman de bal. Szerszeń is nu in balbezit. Aloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisi draait met de bal, schiet en ... Ottonello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pieniążek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adair rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 46%, FC Nippon 54%.
Henley Hawks - FC Nippon 3:1