Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nippon Henley Hawks
FCN1 Tactiek Let`s Do It
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
20 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 60
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Aloisi met een sublieme pass. Dunst rent richting de bal. Dunst geeft de bal voor. Hartnett rent richting de bal. Hartnett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Busto rent richting de bal. Prince tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Busto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haučo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Conway heeft problemen om de bal te vangen. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Busto is nu in balbezit. Busto geeft een lange en hoge pass. Bueller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueller geeft de bal voor. Hartnett krijgt zijn hoofd ertegen. Foxx bokst de bal weg.

16e minuut.
Prince bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince passt de bal zonder na te denken. Aloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisi passt de bal zonder na te denken. Pieniążek is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Busto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince onderschept slim de pass. Prince passt de bal in één keer door. Hartnett rent richting de bal. Hartnett schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Aloisi rent richting de bal. Aloisi passt de bal in één keer door. Conway geeft de bal voor. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Anness probeert naar een medespeler te passen. Hartnett rent richting de bal. Met opzet legt Zingarella zijn tegenspeler op de grond. Zingarella krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Anness passt de bal zonder na te denken. Hartnett rent richting de bal. Aloisi is nu in balbezit. Hartnett rent richting de bal. Hartnett schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Conway heeft problemen om de bal te vangen. Bueller probeert naar een medespeler te passen. Hartnett rent richting de bal. Hartnett draait met de bal, schiet en ... Foxx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Henley Hawks 1:0

34e minuut.
Taisne rent richting de bal. Friedel onderschept slim de pass. Friedel passt de bal met de wreef. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio draait met de bal, schiet en ... Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosnić haalt uit met een fantastische trap. Benes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nippon - Henley Hawks 1:1

37e minuut.
Aloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszeń onderschept slim de pass. Hartnett onderschept slim de pass. Hartnett draait met de bal, schiet en ... Foxx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Henley Hawks 2:1

40e minuut.
Bosnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Conway onderschept slim de pass. Conway passt de bal in één keer door. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Szerszeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Prince verovert de bal door een tackle van achteren. Hartnett rent richting de bal. Hartnett draait met de bal, schiet en ... Foxx werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Henley Hawks 3:1

43e minuut.
Chrapowicki met een sublieme pass. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu passt de bal in één keer door. Taisne rent richting de bal. Taisne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 51%, Henley Hawks 49%.
FC Nippon - Henley Hawks 3:1

47e minuut.
Prince passt de bal zonder na te denken. Pieniążek rent richting de bal. Hartnett tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hartnett krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Aloisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aloisi passt de bal met de wreef. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett haalt uit met een fantastische trap. Foxx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Henley Hawks 4:1

71e minuut.
Buitenspel voor Taisne. Goede buitenspelval van de verdediging. Collins komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Busto geeft een lange en hoge pass. Chrapowicki heeft problemen om de bal te vangen. Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Taisne rent richting de bal. Taisne draait met de bal, schiet en ... Benes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Dunst de bal onder controle te krijgen. Giannattasio is nu in balbezit. Giannattasio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Busto geeft een hoge lob. Inworp. Aloisi met een snelle inworp. Prince geeft een lange en hoge pass. Collins maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Conway bereikt de bal nog maar net als eerste. Conway geeft een lange en hoge pass. Zingarella is nu in balbezit. Collins onderschept slim de pass. Collins schiet op doel. Foxx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Friedel geeft een lange en hoge pass. Pieniążek probeert de bal met de borst te controleren. Anness bereikt de bal nog maar net als eerste. Anness heeft problemen om de bal te vangen. Anness geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Collins is nu in balbezit. Collins draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Henley Hawks 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 46%, Henley Hawks 54%.
FC Nippon - Henley Hawks 5:1