Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Missouri City FC Warszawa Warszawa (L)
BBDC Tactiek juniormod
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 61.1
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Salamanca met een sublieme pass. Porru is nu in balbezit. Porru passt de bal met de wreef. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon draait met de bal, schiet en ... Van der Putten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Vojnić is nu in balbezit. Simon is nu in balbezit. Luzzatti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Salamanca neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Simon passt de bal met de wreef. Luzzatti verovert de bal door een tackle van achteren. Peláez met een sublieme pass. Mondragón is nu in balbezit. Mondragón schiet op doel. Isham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Cavas rent richting de bal. Vojnić onderschept slim de pass. Vojnić draait met de bal, schiet en ... Van der Putten bokst de bal weg.

29e minuut.
Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vojnić de bal. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Liulevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Liulevičius passt de bal met de wreef. Salamanca rent richting de bal. Salamanca geeft een lange en hoge pass. Simon springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Watras onderschept slim de pass. Watras met een sublieme pass. Thanh Hải probeert naar een medespeler te passen. Simon is nu in balbezit. Simon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Granat kopt de bal weg. Porru speelt de bal door. Cavas heeft problemen om de bal te vangen. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 64%, Warszawa Warszawa (L) 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Missouri City FC - Warszawa Warszawa (L) 0:0

46e minuut.
Maciocha komt het veld opgelopen. Coolidge komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Salamanca met de inworp. Moreay verovert de bal door een tackle van achteren. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge draait met de bal, schiet en ... Van der Putten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Warszawa Warszawa (L) 0:1

51e minuut.
Luzzatti kopt de bal weg. Porru bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca geeft de bal voor. Simon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Warszawa Warszawa (L) 0:2

61e minuut.
Thanh Hải passt de bal met de wreef. Simon is nu in balbezit. Simon passt de bal met de wreef. Coolidge rent richting de bal. Coolidge draait met de bal, schiet en ... Van der Putten bokst de bal weg.

65e minuut.
Simon is nu in balbezit. Luzzatti rent richting de bal. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge schiet op doel. Van der Putten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Warszawa Warszawa (L) 0:3

70e minuut.
Doeltrap. Musso komt het veld opgelopen. Rejski komt het veld opgelopen. Freitas komt het veld opgelopen. Wyszyński komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Musso onderschept slim de pass. Musso passt de bal zonder na te denken. Porru speelt de bal door. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Simon passt de bal met de wreef. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge onderschept slim de pass. Coolidge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Porru geeft een lange en hoge pass. Coolidge kopt de bal weg. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Warszawa Warszawa (L) 0:4

85e minuut.
Porru rent richting de bal. Porru geeft de bal voor. Trapani met een sublieme pass. Wyszyński rent richting de bal. Wyszyński geeft een hoge lob. Isham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 52%, Warszawa Warszawa (L) 48%.
Missouri City FC - Warszawa Warszawa (L) 0:4