Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warszawa Warszawa (L) Missouri City FC
juniormod Tactiek BBDC
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 42.3
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


6e minuut.
Gornostaev met een sublieme pass. Porru rent richting de bal. Porru passt de bal zonder na te denken. Coolidge rent richting de bal. Coolidge schiet op doel. Ransdell bokst de bal weg.

6e minuut.
Gornostaev neemt de hoekschop. Ching rent richting de bal. Coolidge onderschept slim de pass. Coolidge draait met de bal, schiet en ... Ransdell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Missouri City FC 1:0

6e minuut.
Daar is Barclay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porru begaat een overtreding. Barclay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Harrington zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Polk probeert de bal met de borst te controleren. Ivy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Thanh Hải is nu in balbezit. Thanh Hải passt de bal in één keer door. Coolidge rent richting de bal. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Ransdell bokst de bal weg.

11e minuut.
Salamanca rent richting de bal. Salamanca passt de bal met de wreef. Porru probeert naar een medespeler te passen. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Ransdell met een sublieme pass. Porru kopt de bal weg. Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Porru bereikt de bal nog maar net als eerste. Porru passt de bal zonder na te denken. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. Ransdell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Missouri City FC 2:0

22e minuut.
Salamanca met een sublieme pass. Simon is nu in balbezit. Simon met een sublieme pass. Klungelig pakt Gornostaev de bal. Gornostaev geeft de bal voor. Ransdell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Porru kopt de bal weg. Salamanca speelt de bal door. Gornostaev is nu in balbezit. Gornostaev schiet op doel. Ransdell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Missouri City FC 3:0

37e minuut.
Gornostaev is nu in balbezit. Gornostaev passt de bal met de wreef. Luzzatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge verovert de bal door een tackle van achteren. Coolidge draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Watras is nu in balbezit. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Simon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Salamanca rent richting de bal. Ivy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salamanca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thanh Hải met een snel genomen vrije trap. Coolidge rent richting de bal. Coolidge schiet op doel. Ransdell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Missouri City FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 28%, Missouri City FC 72%.
Warszawa Warszawa (L) - Missouri City FC 4:0

52e minuut.
Maciocha rent richting de bal. Maciocha passt de bal zonder na te denken. Gornostaev rent richting de bal. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap. Ransdell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Missouri City FC 5:0

55e minuut.
Watras bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornostaev onderschept slim de pass. Gornostaev passt de bal met de wreef. Simon rent richting de bal. Simon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Gornostaev kopt de bal weg. Cavas heeft problemen om de bal te vangen. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Thanh Hải passt de bal zonder na te denken. Salamanca speelt de bal door. Porru heeft problemen om de bal te vangen. Porru passt de bal met de wreef. Coolidge rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Porru neemt de hoekschop. Coolidge maakt een snoekduik en kopt de bal. Ransdell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Missouri City FC 6:0

76e minuut.
Salamanca rent richting de bal. Coolidge is nu in balbezit. Thanh Hải rent richting de bal. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vojnić komt het veld opgelopen. Musso komt het veld opgelopen. Freitas komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ransdell trapt de bal weg. Musso kopt de bal weg. Vojnić rent richting de bal. Vojnić haalt uit met een fantastische trap. Ransdell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 27%, Missouri City FC 73%.
Warszawa Warszawa (L) - Missouri City FC 6:0