Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baltimore Arsenal FC Dinamo T
Arsenal23N3-2.0 Tactiek 4def2
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 34.4
very good Schieten weak
very good Passen average
very good Verdedigen average


4e minuut.
Hodge rent richting de bal. Gatti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hodge is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cáceres zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Castell rent richting de bal. Castell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gatti geeft een hoge lob. Cavalieri kopt de bal weg. Gumier is nu in balbezit. Gumier geeft een hoge lob. Castell springt en kopt de bal. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Inworp. Gomozov komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Tejera onderschept slim de pass. Tejera probeert naar een medespeler te passen. Gomozov is nu in balbezit. Gomozov geeft de bal voor. Gumier krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomozov rent richting de bal. Gomozov passt de bal in één keer door. Cáceres rent richting de bal. Cáceres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Baždarević kopt de bal weg. Abren met een sublieme pass. Gumier rent richting de bal. Gumier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Dinamo T 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 27%, Dinamo T 73%.
Baltimore Arsenal FC - Dinamo T 1:0

46e minuut.
Boubín komt het veld opgelopen. Cadoro komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gomozov rent richting de bal. Gomozov probeert naar een medespeler te passen. Castell rent richting de bal. Castell draait met de bal, schiet en ... Mijatov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Abren de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli geeft een lange en hoge pass. Pokrywczyński rent richting de bal. Castell verovert de bal door een tackle van achteren. Castell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Abren maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tejera kopt de bal weg. Castell rent richting de bal. Castell geeft de bal voor. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boubín rent richting de bal. Castell rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Dinamo T 2:0

55e minuut.
Tejera passt de bal in één keer door. Gomozov rent richting de bal. Gomozov passt de bal zonder na te denken. Castell rent richting de bal. Castell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli geeft een lange en hoge pass. Boubín bereikt de bal nog maar net als eerste. Boubín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Dinamo T 3:0

61e minuut.
Romaguera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gomozov met een snelle inworp. Cáceres geeft een hoge lob. Boubín bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cavalieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejera met een sublieme pass. Gomozov is nu in balbezit. Castell bereikt de bal nog maar net als eerste. Castell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hill heeft problemen om de bal te vangen. Tejera verovert de bal door een tackle van achteren. Tejera passt de bal in één keer door. Cavalieri heeft problemen om de bal te vangen. Cavalieri geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Boubín rent richting de bal. Boubín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Dinamo T 4:0

89e minuut.
Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov geeft een hoge lob. Boubín bereikt de bal nog maar net als eerste. Boubín haalt uit met een fantastische trap. Nixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Dinamo T 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 28%, Dinamo T 72%.
Baltimore Arsenal FC - Dinamo T 5:0