Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlantic FC Hot Club Lions
TBUMM Tactiek 352-mod2
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
63.6 gemiddelde waardering 64.9
formidable Schieten formidable
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


9e minuut.
Cano passt de bal in één keer door. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías passt de bal in één keer door. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega schiet op doel. Donskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodríguez Vilchez is nu in balbezit. Bastías verovert de bal door een tackle van achteren. Bastías geeft de bal voor. Donskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bartniak onderschept slim de pass. Bartniak passt de bal met de wreef. Fox speelt de bal door. Mehler rent richting de bal. Mehler draait met de bal, schiet en ... Amit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Bartniak kan de bal niet met de borst controleren. Parraguéz verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiega rent richting de bal. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fay passt de bal in één keer door. Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez geeft een lange en hoge pass. Mehler springt en kopt de bal. Amit werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Hot Club Lions 0:1

27e minuut.
Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Rodríguez Vilchez speelt de bal door. Delmas is nu in balbezit. Isham geeft een lange en hoge pass. Mehler krijgt zijn hoofd ertegen. Amit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías geeft een lange en hoge pass. Rabiega maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cano is nu in balbezit. Cano passt de bal in één keer door. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin geeft een lange en hoge pass. Kaweesi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donskis met een harde bal richting middenveld. Bastías kopt de bal weg. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega haalt uit met een fantastische trap. Donskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Fox speelt de bal door. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay passt de bal in één keer door. Mehler rent richting de bal. Mehler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Dunn onderschept slim de pass. Dunn probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Vilchez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Vilchez geeft een lange en hoge pass. Mehler maakt een snoekduik en kopt de bal. Amit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bastías is nu in balbezit. Bastías passt de bal zonder na te denken. Cano probeert naar een medespeler te passen. Tekin is nu in balbezit. Tekin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morais is nu in balbezit. Morais passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fay de bal. Rabiega rent richting de bal. Rabiega haalt uit met een fantastische trap. Donskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 41%, Hot Club Lions 59%.
Atlantic FC - Hot Club Lions 0:1

47e minuut.
Tekin is nu in balbezit. Verhulst onderschept slim de pass. Verhulst geeft de bal voor. Delmas is nu in balbezit. Delmas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Bastías rent richting de bal. Bastías passt de bal met de wreef. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi geeft een lange en hoge pass. Tekin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kaweesi met een sublieme pass. Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano probeert naar een medespeler te passen. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kaweesi geeft een hoge lob. Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin verovert de bal door een tackle van achteren. Tekin schiet op doel. Donskis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlantic FC - Hot Club Lions 1:1

65e minuut.
Tekin rent richting de bal. Bartniak onderschept slim de pass. Bastías onderschept slim de pass. Bastías geeft een hoge lob. Rabiega krijgt zijn hoofd ertegen. Donskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Hot Club Lions 2:1

73e minuut.
Morais probeert naar een medespeler te passen. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi passt de bal in één keer door. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega draait met de bal, schiet en ... Donskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Bastías speelt de bal door. Daar is Kaweesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaweesi probeert naar een medespeler te passen. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bastías passt de bal zonder na te denken. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi passt de bal zonder na te denken. Rabiega rent richting de bal. Rabiega schiet op doel. Donskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tekin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Hot Club Lions 3:1

87e minuut.
Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi passt de bal zonder na te denken. Bastías rent richting de bal. Bastías geeft een hoge lob. Donskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Hot Club Lions 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 38%, Hot Club Lions 62%.
Atlantic FC - Hot Club Lions 4:1