Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Club Lions Atlantic FC
352-mod2 Tactiek TBUMM
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.7 gemiddelde waardering 69
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Marion is nu in balbezit. Marion met een sublieme pass. Parraguéz onderschept slim de pass. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas draait met de bal, schiet en ... Amit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bartniak geeft de bal voor. Inworp. Tucker met de inworp. Cano geeft een hoge lob. Rabiega krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Rodríguez Vilchez probeert naar een medespeler te passen. Varholak is nu in balbezit. Zarosa verovert de bal door een tackle van achteren. Zarosa schiet op doel. Parraguéz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dunn heeft problemen om de bal te vangen. Tekin is nu in balbezit. Bastías is nu in balbezit. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega schiet op doel. Plewnia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Bastías verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bastías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastías met een sublieme pass. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi probeert naar een medespeler te passen. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Atlantic FC 0:1

24e minuut.
Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi probeert naar een medespeler te passen. Rabiega is nu in balbezit. Tekin is nu in balbezit. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bastías speelt de bal door. Rabiega rent richting de bal. Rabiega passt de bal in één keer door. Tekin rent richting de bal. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Plewnia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Cano probeert de bal met de borst te controleren. Cano passt de bal zonder na te denken. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Atlantic FC 0:2

43e minuut.
Inworp. Tucker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cano geeft een hoge lob. Rabiega maakt een snoekduik en kopt de bal. Plewnia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bastías met een sublieme pass. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega geeft een hoge lob. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal. Plewnia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 60%, Atlantic FC 40%.
Hot Club Lions - Atlantic FC 0:2

55e minuut.
Tucker probeert de bal met de borst te controleren. Dunn geeft een lange en hoge pass. Zarosa kopt de bal weg. Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Rodríguez Vilchez geeft een lange en hoge pass. Amit bokst de bal weg. Delmas maakt een snoekduik en kopt de bal. Amit kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Rabiega kopt de bal weg. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi speelt de bal door. Tekin rent richting de bal. Tekin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Dunn geeft de bal voor. Fox is nu in balbezit. Varholak is nu in balbezit. Fox onderschept slim de pass. Fox draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Bastías de bal. Bastías passt de bal met de wreef. Cano probeert naar een medespeler te passen. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Cano passt de bal met de wreef. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi geeft de bal voor. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Atlantic FC 0:3

84e minuut.
Bastías is nu in balbezit. Bastías passt de bal in één keer door. Daar is Tekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekin schiet op doel. Plewnia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Atlantic FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 59%, Atlantic FC 41%.
Hot Club Lions - Atlantic FC 0:4