Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pittsburgh FC FC Lawrence
Azerbaijan Tactiek 5212
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
60.9 gemiddelde waardering 65.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen outstanding
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Galunov rent richting de bal. Galunov geeft een hoge lob. Alcántar bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais onderschept slim de pass. Marais draait met de bal, schiet en ... Bullrich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Rhine is nu in balbezit. Ferri is nu in balbezit. Ferri passt de bal zonder na te denken. Rhine rent richting de bal. Rhine schiet op doel. De bal raakt de paal. Mule kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Ferri met een snelle inworp. Zino rent richting de bal. Zino probeert naar een medespeler te passen. Ferri geeft een hoge lob. Rhine springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Krepek rent richting de bal. Krepek geeft de bal voor. Marais kopt de bal weg. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ferri kopt de bal weg. Zino rent richting de bal. Zino geeft een lange en hoge pass. Rhine rent richting de bal. Rhine haalt uit met een fantastische trap. Mule bokst de bal weg. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - FC Lawrence 0:1

31e minuut.
Marais heeft problemen om de bal te vangen. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marais krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ferri passt de bal in één keer door. Rhine is nu in balbezit. Key tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Key krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Galunov probeert naar een medespeler te passen. Taelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Taelman passt de bal met de wreef. Galunov geeft de bal voor. Salazar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Maringá probeert naar een medespeler te passen. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek passt de bal in één keer door. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Bullrich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Key met een sublieme pass. Sapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine maakt een afschuwelijke overtreding. Rhine krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 55%, FC Lawrence 45%.
Pittsburgh FC - FC Lawrence 0:1

57e minuut.
Jobst bereikt de bal nog maar net als eerste. Jobst geeft een lange en hoge pass. Franken kopt de bal weg. Galunov is nu in balbezit. Galunov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 58%, FC Lawrence 42%.
Pittsburgh FC - FC Lawrence 0:1