Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seimborg FC Las vegas city
Seimborg FC Tactiek 4-4-2- Wing OFF
51% Balbezit 49%
80% Spel op eigen helft 20%
3 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
45.1 gemiddelde waardering 59.4
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen formidabel
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotecchia probeert naar een medespeler te passen. Kropop kopt de bal weg. Paala rent richting de bal. Paala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Tosobu passt de bal met de wreef. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik geeft een lange en hoge pass. Daar is Kókai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oblak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Taylor springt en kopt de bal. Daar is Pelé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelé geeft een hoge lob. Taylor springt en kopt de bal. Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Tracz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuller met een snelle inworp. Pelé geeft een hoge lob. Paala krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fuller met een snelle inworp. Kropop geeft de bal voor. Tracz heeft problemen om de bal te vangen. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ingolfsson met een sublieme pass. Daar is Ponti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paala rent richting de bal. Paala draait met de bal, schiet en ... Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Las vegas city 0:1

16e minuut.
Taylor kopt de bal weg. Paala is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ponti ... Strafschop! Ponti krijgt een gele kaart. Paala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paala kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Las vegas city 0:2

22e minuut.
Pop kopt de bal weg. Fuller speelt de bal door. Kropop probeert naar een medespeler te passen. Paala rent richting de bal. Paala draait met de bal, schiet en ... Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Oblak passt de bal zonder na te denken. Pelé rent richting de bal. Pelé geeft een hoge lob. Ponti kopt de bal weg. Pelé geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tracz met een sublieme pass. Pop speelt de bal door. Pelé is nu in balbezit. Pelé geeft een hoge lob. Paala springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ingolfsson rent richting de bal. Ingolfsson passt de bal zonder na te denken. Kropop speelt de bal door. Paala is nu in balbezit. Paala draait met de bal, schiet en ... Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kropop geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Pelé de bal. Pelé geeft de bal voor. Taylor krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Fuller speelt de bal door. Kropop speelt de bal door. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala haalt uit met een fantastische trap. Ponti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cotecchia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Las vegas city 0:3

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cotecchia niet meer kan verder spelen. McCracken komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Bizarri heeft problemen om de bal te vangen. Bizarri onderschept slim de pass. Kropop is nu in balbezit. Kropop geeft de bal voor. Paala maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 89%, Las vegas city 11%.
Seimborg FC - Las vegas city 0:3

46e minuut.
Hasenhüttl komt het veld opgelopen. De Mul komt het veld opgelopen. Le Coz komt het veld opgelopen. Perak komt het veld opgelopen. Ximenes komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Tracz kopt de bal weg. Pop heeft problemen om de bal te vangen. Tosobu met een sublieme pass. Le Coz geeft de bal voor. Perak rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ximenes met de inworp. Pelé geeft een lange en hoge pass. Taylor krijgt zijn hoofd ertegen. McCracken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Las vegas city 0:4

53e minuut.
Lino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kókai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kókai met een sublieme pass. Lino is nu in balbezit. Lino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pelé raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

69e minuut.
Ponti kopt de bal weg. Klungelig pakt Le Coz de bal. Le Coz speelt de bal door. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bizarri passt de bal met de wreef. Ingolfsson is nu in balbezit. Ingolfsson passt de bal in één keer door. Perak rent richting de bal. Perak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pop kopt de bal weg. Pantov speelt de bal door. Ximenes heeft problemen om de bal te vangen. Lino rent richting de bal. Lino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Las vegas city 1:4

83e minuut.
De Mul is nu in balbezit. De Mul passt de bal zonder na te denken. Perak is nu in balbezit. Perak schiet op doel. McCracken maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Le Coz probeert de bal met de borst te controleren. Pop rent richting de bal. Ingolfsson speelt de bal door. De Mul bereikt de bal nog maar net als eerste. De Mul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Nalewkowicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Pantov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino verovert de bal door een tackle van achteren. Lino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Las vegas city 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 72%, Las vegas city 28%.
Seimborg FC - Las vegas city 2:4