Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las vegas city Seimborg FC
4-4-2-Wing OFF 2 Tactiek Seimborg FC
51% Balbezit 49%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
2 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
62.8 gemiddelde waardering 47.9
uitmuntend Schieten solide
formidabel Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Sinevich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingolfsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tracz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Seimborg FC 1:0

3e minuut.
Le Coz passt de bal in één keer door. Kropop rent richting de bal. Kropop passt de bal met de wreef. Kukurinkov heeft problemen om de bal te vangen. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Cotecchia trapt de bal weg. Ingolfsson geeft een hoge lob. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov schiet op doel. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé speelt de bal door. Kukurinkov rent richting de bal. Perak rent richting de bal. Perak haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Seimborg FC 2:0

7e minuut.
Ximenes maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Perak kopt de bal weg. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Seimborg FC 3:0

12e minuut.
Perak is nu in balbezit. Kukurinkov is nu in balbezit. Perak rent richting de bal. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ... Cotecchia bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Springsteen bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak onderschept slim de pass. Sinevich begaat een overtreding. Perak raakt geblesseerd tijdens het duel. Ingolfsson wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Ponti de bal. Perak is nu in balbezit. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Seimborg FC 4:0

22e minuut.
Nalewkowicz probeert de bal aan de voet te houden. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinevich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sinevich krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Le Coz kopt de bal weg. Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé met een sublieme pass. Kukurinkov heeft problemen om de bal te vangen. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cotecchia trapt de bal weg. Ingolfsson kopt de bal weg. Perak heeft problemen om de bal te vangen. Perak haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kukurinkov is nu in balbezit. Sinevich legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kukurinkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Perak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cotecchia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Seimborg FC 5:0

31e minuut.
Ximenes passt de bal in één keer door. Le Coz bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Coz probeert naar een medespeler te passen. Perak is nu in balbezit. Perak draait met de bal, schiet en ... Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Moldovan probeert naar een medespeler te passen. Ingolfsson rent richting de bal. Ingolfsson passt de bal zonder na te denken. Perak is nu in balbezit. Perak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nalewkowicz is nu in balbezit. Nalewkowicz passt de bal in één keer door. Lino rent richting de bal. Lino haalt uit met een fantastische trap. Sasin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Seimborg FC 5:1

38e minuut.
Pelé is nu in balbezit. Pelé geeft de bal voor. Kukurinkov kopt de bal weg. Perak rent richting de bal. Perak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Ingolfsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingolfsson probeert naar een medespeler te passen. Perak rent richting de bal. Perak draait met de bal, schiet en ... Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Seimborg FC 6:1

41e minuut.
Pop rent richting de bal. Pop geeft de bal voor. Inworp. Pelé met de inworp. Ingolfsson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pop passt de bal zonder na te denken. Sinevich met een sublieme pass. Pelé met een sublieme pass. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 19%, Seimborg FC 81%.
Las vegas city - Seimborg FC 6:1

53e minuut.
Le Coz passt de bal zonder na te denken. Ingolfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingolfsson passt de bal met de wreef. Perak is nu in balbezit. Perak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taylor komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kukurinkov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cheadle komt het veld opgelopen. Pantov kopt de bal weg. Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pop. Pop krijgt een gele kaart. Pelé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ingolfsson met een snel genomen vrije trap. Kukurinkov krijgt zijn hoofd ertegen. Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Seimborg FC 7:1

61e minuut.
Perak is nu in balbezit. Kukurinkov is nu in balbezit. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak schiet op doel. Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Seimborg FC 8:1

62e minuut.
Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop geeft een hoge lob. Kukurinkov kopt de bal weg. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Springsteen rent richting de bal. Le Coz onderschept slim de pass. Ingolfsson rent richting de bal. Ingolfsson geeft een hoge lob. Kukurinkov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Seimborg FC 9:1

71e minuut.
Ingolfsson passt de bal zonder na te denken. Perak is nu in balbezit. Perak passt de bal met de wreef. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Nalewkowicz met een sublieme pass. Lino rent richting de bal. Bagus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bagus moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bagus schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracz onderschept slim de pass. Pelé onderschept slim de pass. Pelé geeft de bal voor. Kukurinkov springt en kopt de bal. Cotecchia bokst de bal weg.

77e minuut.
Pantov passt de bal met de wreef. Ingolfsson speelt de bal door. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov schiet op doel. Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Seimborg FC 10:1

80e minuut.
Moldovan is nu in balbezit. Moldovan geeft de bal voor. Kropop is nu in balbezit. Kropop geeft een lange en hoge pass. Kukurinkov springt en kopt de bal. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Lino heeft problemen om de bal te vangen. Moldovan speelt de bal door. Pelé rent richting de bal. Pelé geeft de bal voor. Perak springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Cotecchia speelt de bal door. Tosobu rent richting de bal. Ingolfsson maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ingolfsson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ingolfsson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

85e minuut.
Kropop verovert de bal door een tackle van achteren. Kropop probeert naar een medespeler te passen. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Seimborg FC 11:1

89e minuut.
Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldovan passt de bal in één keer door. Pelé probeert naar een medespeler te passen. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 21%, Seimborg FC 79%.
Las vegas city - Seimborg FC 11:1