Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warszawa Warszawa (L) Henley Hawks
juniormod Tactiek Let`s Do It
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
61.1 gemiddelde waardering 61.3
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Milică is nu in balbezit. Maciocha verovert de bal door een tackle van achteren. Haučo onderschept slim de pass. Haučo geeft een lange en hoge pass. Taisne maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Porru kopt de bal weg. Haučo met een sublieme pass. Taisne is nu in balbezit. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Deaconescu met een sublieme pass. Patterson met een sublieme pass. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ... Isham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Henley Hawks 0:1

16e minuut.
Porru passt de bal zonder na te denken. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zingarella. Zingarella krijgt een gele kaart. Simon raakt geblesseerd tijdens het duel. Granat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Coolidge maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Coolidge passt de bal zonder na te denken. Porru bereikt de bal nog maar net als eerste. Porru passt de bal met de wreef. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel. Foxx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Porru onderschept slim de pass. Porru geeft een lange en hoge pass. Simon probeert de bal met de borst te controleren. Simon haalt uit met een fantastische trap. Foxx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warszawa Warszawa (L) - Henley Hawks 1:1

24e minuut.
Deaconescu passt de bal in één keer door. Milică rent richting de bal. Milică passt de bal met de wreef. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne schiet op doel. Isham bokst de bal weg.

27e minuut.
Brunt onderschept slim de pass. Brunt passt de bal met de wreef. Patterson speelt de bal door. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Granat passt de bal in één keer door. Porru bereikt de bal nog maar net als eerste. Porru passt de bal met de wreef. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Coolidge kopt de bal weg. Porru speelt de bal door. Thanh Hải speelt de bal door. Coolidge rent richting de bal. Coolidge draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Coolidge passt de bal met de wreef. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunt begaat een overtreding. Brunt krijgt een gele kaart. Simon is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Porru neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Foxx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Thanh Hải geeft een lange en hoge pass. Daar is Pieniążek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simon is nu in balbezit. Simon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Henley Hawks 2:1

38e minuut.
Coolidge met een sublieme pass. Thanh Hải is nu in balbezit. Thanh Hải geeft een hoge lob. Simon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simon haalt uit met een fantastische trap. Foxx bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 56%, Henley Hawks 44%.
Warszawa Warszawa (L) - Henley Hawks 2:1

50e minuut.
Bosnić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Polk met een sublieme pass. Haučo geeft een lange en hoge pass. Taisne krijgt zijn hoofd ertegen. Isham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Granat met een snelle inworp. Salamanca rent richting de bal. Salamanca geeft de bal voor. Daar is Brunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coolidge is nu in balbezit. Foxx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coolidge rent richting de bal. Coolidge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Henley Hawks 3:1

64e minuut.
Zingarella speelt de bal door. Deaconescu met een sublieme pass. Taisne is nu in balbezit. Taisne schiet op doel. Isham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Henley Hawks 3:2

65e minuut.
Vojnić komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Szerszeń komt het veld opgelopen. Giannattasio komt het veld opgelopen. Gendron komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Polk geeft de bal voor. Inworp. Haučo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giannattasio is nu in balbezit. Giannattasio schiet op doel. Isham bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Busto kan de bal niet met de borst controleren. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Busto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Busto krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Vojnić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polk met een snel genomen vrije trap. Szerszeń probeert de bal met de borst te controleren. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Vojnić heeft problemen om de bal te vangen. Vojnić draait met de bal, schiet en ... Foxx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Vojnić rent richting de bal. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszeń onderschept slim de pass. Vojnić verovert de bal door een tackle van achteren. Vojnić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon is nu in balbezit. Simon passt de bal met de wreef. Porru bereikt de bal nog maar net als eerste. Porru schiet op doel. Foxx bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hughes komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thanh Hải met een snelle inworp. Porru met een sublieme pass. Vojnić heeft problemen om de bal te vangen. Vojnić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Porru passt de bal in één keer door. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Szerszeń ... Strafschop! Szerszeń krijgt een gele kaart. Vojnić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Porru neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Henley Hawks 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 45%, Henley Hawks 55%.
Warszawa Warszawa (L) - Henley Hawks 4:2