Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-23 01:20
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: Hawk's Nest
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 28677
Henley Hawks Warszawa Warszawa (L)
Let`s Do It Tactiek juniormod
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 27
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 58.2
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
solid Verdedigen excellent


11e minuut.
Vojnić rent richting de bal. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne verovert de bal door een tackle van achteren. Coolidge verovert de bal door een tackle van achteren. Coolidge draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Thanh Hải is nu in balbezit. Thanh Hải passt de bal met de wreef. Gornostaev geeft de bal voor. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Warszawa Warszawa (L) 0:1

21e minuut.
Salamanca is nu in balbezit. Salamanca passt de bal in één keer door. Vojnić rent richting de bal. Coolidge is nu in balbezit. Coolidge schiet op doel. Foxx bokst de bal weg.

24e minuut.
Klungelig pakt Giannattasio de bal. Polk is nu in balbezit. Gornostaev probeert naar een medespeler te passen. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić schiet op doel. Foxx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciocha rent richting de bal. Taisne verovert de bal door een tackle van achteren. Taisne schiet op doel. Joensuu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Vojnić rent richting de bal. Zingarella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vojnić raakt geblesseerd tijdens het duel. Thanh Hải zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vojnić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Chrapowicki geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Thanh Hải de bal onder controle te krijgen. Taisne kopt de bal weg. Giannattasio rent richting de bal. Giannattasio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Brunt onderschept slim de pass. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca probeert naar een medespeler te passen. Vojnić rent richting de bal. Vojnić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gornostaev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Coolidge de bal. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge schiet op doel. Foxx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Vojnić verovert de bal door een tackle van achteren. Coolidge rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zingarella. Zingarella krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Haučo geeft de bal voor. Giannattasio is nu in balbezit. Polk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giannattasio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Taisne neemt zijn aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Henley Hawks - Warszawa Warszawa (L) 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 55%, Warszawa Warszawa (L) 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Henley Hawks - Warszawa Warszawa (L) 1:1

48e minuut.
Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić rent richting de bal. Coolidge rent richting de bal. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić schiet op doel. Foxx bokst de bal weg.

49e minuut.
Salamanca passt de bal zonder na te denken. Vojnić rent richting de bal. Pieniążek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pieniążek krijgt een gele kaart. Vojnić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vojnić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca speelt de bal door. Busto rent richting de bal. Coolidge onderschept slim de pass. Coolidge draait met de bal, schiet en ... Foxx bokst de bal weg. Daar is Coolidge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coolidge schiet op doel. Foxx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Warszawa Warszawa (L) 1:2

61e minuut.
Musso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thanh Hải rent richting de bal. Thanh Hải passt de bal in één keer door. Coolidge rent richting de bal. Coolidge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Brunt is nu in balbezit. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca speelt de bal door. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Warszawa Warszawa (L) 1:3

66e minuut.
Freitas komt het veld opgelopen. Hughes komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Coolidge is nu in balbezit. Brunt is nu in balbezit. Met opzet legt Coolidge zijn tegenspeler op de grond. Brunt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Brunt kan niet meer verder spelen. Airich komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gornostaev is nu in balbezit. Gornostaev speelt de bal door. Thanh Hải probeert de bal aan de voet te houden. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Simon komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Simon is nu in balbezit. Salamanca rent richting de bal. Salamanca passt de bal in één keer door. Coolidge rent richting de bal. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. Foxx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Busto geeft de bal voor. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne passt de bal met de wreef. Bosnić rent richting de bal. Bosnić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bernard is nu in balbezit. Bernard passt de bal zonder na te denken. Salamanca speelt de bal door. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chrapowicki geeft de bal voor. Taisne kopt de bal weg. Giannattasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannattasio schiet op doel. Joensuu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Coolidge rent richting de bal. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca passt de bal zonder na te denken. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel. De bal raakt de paal. Foxx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 66%, Warszawa Warszawa (L) 34%.
Henley Hawks - Warszawa Warszawa (L) 1:3