Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nippon Las vegas city
FCN1 Tactiek 4-4-2-Wing OFF 2
49% Balbezit 51%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 28
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
54 gemiddelde waardering 62.8
good Schieten outstanding
very good Passen formidable
solid Verdedigen very good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingolfsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pelé geeft een lange en hoge pass. Perak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Las vegas city 0:1

3e minuut.
Pelé rent richting de bal. Pelé passt de bal zonder na te denken. Kropop is nu in balbezit. Kropop geeft de bal voor. Paala krijgt zijn hoofd ertegen. Woodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Ingolfsson is nu in balbezit. Ingolfsson geeft de bal voor. Perak krijgt zijn hoofd ertegen. Paala kan de bal niet met de borst controleren. Paala schiet op doel. Woodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Buitenspel voor Adair. Goede buitenspelval van de verdediging. Pantov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kropop rent richting de bal. Kropop geeft een hoge lob. Perak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ingolfsson geeft een hoge lob. Perak is nu in balbezit. Elkins legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Perak raakt geblesseerd tijdens het duel. Paala neemt de penalty, wat een uithaal! Woodson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Las vegas city 0:2

21e minuut.
Critter verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kropop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Critter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Critter krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Adair de bal onder controle te krijgen. Ingolfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingolfsson met een sublieme pass. Paala rent richting de bal. Paala schiet op doel. Woodson bokst de bal weg. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Las vegas city 0:3

26e minuut.
Mcathy is nu in balbezit. Fuller geeft een lange en hoge pass. Paala kopt de bal weg. Perak rent richting de bal. Perak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ingolfsson met de inworp. Perak is nu in balbezit. Perak draait met de bal, schiet en ... Paal! Woodson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Las vegas city 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 78%, Las vegas city 22%.
FC Nippon - Las vegas city 0:4

48e minuut.
Ingolfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller geeft een hoge lob. Suarez kan de bal niet met de borst controleren. Perak rent richting de bal. Perak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Paala de bal. Critter verovert de bal door een tackle van achteren. McKenzie is nu in balbezit. Pelé onderschept slim de pass. Pelé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Alborn rent richting de bal. Pelé is nu in balbezit. Pelé geeft een hoge lob. Perak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perak draait met de bal, schiet en ... Woodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paala is nu in balbezit. Paala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Las vegas city 0:5

60e minuut.
Taylor komt het veld opgelopen. Cheadle komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bizarri heeft problemen om de bal te vangen. Bizarri passt de bal met de wreef. Fuller geeft de bal voor. Paala rent richting de bal. Paala draait met de bal, schiet en ... Woodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Pantov probeert naar een medespeler te passen. Fuller met een sublieme pass. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop geeft de bal voor. Paala krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hartnett komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bizarri geeft de bal voor. Paala controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. McKenzie maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Moldovan geeft een lange en hoge pass. Taylor geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kropop passt de bal met de wreef. Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé speelt de bal door. Paala is nu in balbezit. Paala schiet op doel. Woodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kropop rent richting de bal. Kropop passt de bal met de wreef. Pelé speelt de bal door. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
McKenzie geeft een lange en hoge pass. Pelé kopt de bal weg. Kropop is nu in balbezit. Kropop geeft een hoge lob. Paala springt en kopt de bal. Woodson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - Las vegas city 0:6

90e minuut.
Suarez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paala de bal. Pelé met een sublieme pass. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala schiet op doel. Woodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 71%, Las vegas city 29%.
FC Nippon - Las vegas city 0:6