Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lawrence Warszawa Warszawa (L)
5212 Tactiek juniormod
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60.2 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten formidable
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Maciocha met een sublieme pass. Jaworski rent richting de bal. Jaworski passt de bal met de wreef. Rhine rent richting de bal. Rhine schiet op doel. Isham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Warszawa Warszawa (L) 1:0

11e minuut.
Thanh Hải rent richting de bal. Thanh Hải passt de bal in één keer door. Simon rent richting de bal. Simon draait met de bal, schiet en ... Lockhart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Lawrence - Warszawa Warszawa (L) 1:1

15e minuut.
Thanh Hải heeft problemen om de bal te vangen. Thanh Hải passt de bal met de wreef. Porru probeert naar een medespeler te passen. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avigliano komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Salamanca geeft een lange en hoge pass. Coolidge rent richting de bal. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Warszawa Warszawa (L) 1:2

39e minuut.
Daar is Wilkinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porru met een sublieme pass. Thanh Hải rent richting de bal. Thanh Hải geeft een lange en hoge pass. Simon krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ferri is nu in balbezit. Polk is nu in balbezit. Ferri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ferri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawrence 57%, Warszawa Warszawa (L) 43%.
FC Lawrence - Warszawa Warszawa (L) 1:2

48e minuut.
Coolidge onderschept slim de pass. Coolidge geeft een lange en hoge pass. van der Vliet heeft problemen om de bal te vangen. Simon is nu in balbezit. Simon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ferri met een sublieme pass. Jaworski rent richting de bal. Jaworski passt de bal in één keer door. Kozar heeft problemen om de bal te vangen. Kozar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Porru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granat probeert naar een medespeler te passen. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. Lockhart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Warszawa Warszawa (L) 1:3

62e minuut.
Porru bereikt de bal nog maar net als eerste. Porru passt de bal zonder na te denken. Thanh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Hải geeft een hoge lob. Simon krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Porru rent richting de bal. Porru passt de bal met de wreef. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon schiet op doel. Lockhart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Warszawa Warszawa (L) 1:4

67e minuut.
Granat rent richting de bal. Granat geeft een hoge lob. Thanh Hải kopt de bal weg. Coolidge rent richting de bal. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lockhart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kay komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Salamanca met een snelle inworp. Porru probeert de bal met de borst te controleren. Wat een zware overtreding van Jaworski ... Strafschop! Porru roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Porru kan niet meer verder spelen. Musso komt het veld opgelopen. Simon neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Inworp. Hughes komt het veld opgelopen. Freitas komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bernard speelt de bal door. Daar is Spyrka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coolidge rent richting de bal. Simon rent richting de bal. Simon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski passt de bal met de wreef. Ferri is nu in balbezit. Ferri geeft de bal voor. Kay maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Avigliano controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zino komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Spyrka is nu in balbezit. Coolidge verovert de bal door een tackle van achteren. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon haalt uit met een fantastische trap. Lockhart maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

89e minuut.
Granat kopt de bal weg. Daar is Spyrka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lawrence - Warszawa Warszawa (L) 1:5

90e minuut.
van der Vliet bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Vliet passt de bal zonder na te denken. Spyrka heeft problemen om de bal te vangen. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lawrence 60%, Warszawa Warszawa (L) 40%.
FC Lawrence - Warszawa Warszawa (L) 1:5