Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warszawa Warszawa (L) FC Harambe
JMvsAT Tactiek NewSeasonNew442
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
56.2 gemiddelde waardering 61.4
very good Schieten excellent
solid Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


10e minuut.
Zino probeert naar een medespeler te passen. Ferri rent richting de bal. Ferri passt de bal in één keer door. Quadrelli is nu in balbezit. Quadrelli schiet op doel. Joensuu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

27e minuut.
Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski geeft een lange en hoge pass. Quadrelli rent richting de bal. Quadrelli draait met de bal, schiet en ... Joensuu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - FC Harambe 0:1

29e minuut.
Thanh Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Hải passt de bal met de wreef. Gornostaev speelt de bal door. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. Lockhart bokst de bal weg.

30e minuut.
Franken passt de bal in één keer door. Rhine rent richting de bal. Rhine heeft problemen om de bal te vangen. Rhine haalt uit met een fantastische trap. Joensuu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - FC Harambe 0:2

33e minuut.
Mioso probeert naar een medespeler te passen. Zino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zino met een sublieme pass. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski geeft een lange en hoge pass. Joensuu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Zino probeert naar een medespeler te passen. Jaworski rent richting de bal. Jaworski geeft een lange en hoge pass. Rhine is nu in balbezit. Rhine schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 59%, FC Harambe 41%.
Warszawa Warszawa (L) - FC Harambe 0:2

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kay komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Inworp. van der Vliet komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Kay controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Meeuws komt het veld opgelopen. Hughes komt het veld opgelopen. Kozar komt het veld opgelopen. Avigliano komt het veld opgelopen. Freitas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 50%, FC Harambe 50%.
Warszawa Warszawa (L) - FC Harambe 0:2