Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pittsburgh FC Atlantic FC
Azerbaijan Tactiek TBUMM
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
62.2 gemiddelde waardering 67.1
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitmuntend


13e minuut.
Cano geeft de bal voor. Key heeft problemen om de bal te vangen. Sutton is nu in balbezit. Sutton draait met de bal, schiet en ... Mule werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Atlantic FC 0:1

27e minuut.
Kərimov geeft een hoge lob. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galunov zal de hoekschop nemen. Salazar springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Key speelt de bal door. Krepek rent richting de bal. Krepek passt de bal met de wreef. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Sutton rent richting de bal. Bastías geeft een lange en hoge pass. Sapek heeft problemen om de bal te vangen. Sutton rent richting de bal. Sutton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cano rent richting de bal. Cano passt de bal met de wreef. Tekin is nu in balbezit. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton haalt uit met een fantastische trap. Mule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cano heeft problemen om de bal te vangen. Cano geeft een hoge lob. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal. Mule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Atlantic FC 0:2

39e minuut.
Bastías passt de bal zonder na te denken. Sutton is nu in balbezit. Sutton passt de bal met de wreef. Tekin is nu in balbezit. Tekin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bastías is nu in balbezit. Bastías passt de bal met de wreef. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi geeft een hoge lob. Tekin springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 65%, Atlantic FC 35%.
Pittsburgh FC - Atlantic FC 0:2

58e minuut.
Cano rent richting de bal. Key verovert de bal door een tackle van achteren. Sapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías verovert de bal door een tackle van achteren. Bastías haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Marais komt het veld opgelopen. Kaweesi met een snelle inworp. Bastías geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Cano speelt de bal door. Bastías speelt de bal door. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi geeft een hoge lob. Tekin krijgt zijn hoofd ertegen. Mule probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Kərimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano passt de bal zonder na te denken. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Galunov passt de bal zonder na te denken. Krepek probeert naar een medespeler te passen. Salazar is nu in balbezit. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais draait met de bal, schiet en ... Amit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salazar rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek speelt de bal door. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel. Amit probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Taelman met een sublieme pass. Galunov rent richting de bal. Galunov passt de bal in één keer door. Marais rent richting de bal. Marais haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 63%, Atlantic FC 37%.
Pittsburgh FC - Atlantic FC 0:2