Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlantic FC Pittsburgh FC
TBUMM Tactiek Azerbaijan
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
69 gemiddelde waardering 58.5
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Tamulski is nu in balbezit. Tamulski passt de bal met de wreef. Matliev is nu in balbezit. Klungelig pakt Matliev de bal. Matliev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi geeft een lange en hoge pass. Epner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tekin is nu in balbezit. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Pittsburgh FC 1:0

24e minuut.
Maringá is nu in balbezit. Cano onderschept slim de pass. Cano met een sublieme pass. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Epner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rabiega met een sublieme pass. Tekin is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tekin krijgt zijn hoofd ertegen. Epner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Pittsburgh FC 2:0

27e minuut.
Lascari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Langone komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Kaweesi geeft de bal voor. Tekin rent richting de bal. Fenyő tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tekin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cano wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Krepek is nu in balbezit. Krepek geeft een lange en hoge pass. Galunov kopt de bal weg. Matliev is nu in balbezit. Matliev draait met de bal, schiet en ... Amit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Déspota passt de bal met de wreef. Buchowski speelt de bal door. Krepek rent richting de bal. Krepek geeft de bal voor. Matliev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 43%, Pittsburgh FC 57%.
Atlantic FC - Pittsburgh FC 2:0

47e minuut.
Tekin speelt de bal door. Kaweesi speelt de bal door. Rabiega rent richting de bal. Rabiega schiet op doel. Epner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Pittsburgh FC 3:0

52e minuut.
Bastías met een sublieme pass. Kaweesi controleert de bal met de borst. Kaweesi geeft een lange en hoge pass. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin haalt uit met een fantastische trap. Epner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cano probeert naar een medespeler te passen. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Varholak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kaweesi kopt de bal weg. Kərimov heeft problemen om de bal te vangen. Rabiega is nu in balbezit. Rabiega speelt de bal door. Epner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Pittsburgh FC 4:0

65e minuut.
Kaweesi heeft problemen om de bal te vangen. Kaweesi probeert naar een medespeler te passen. Cano rent richting de bal. Cano geeft de bal voor. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal. Epner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Annus komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Fenyő geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cano met de inworp. Kaweesi geeft een lange en hoge pass. Rabiega springt en kopt de bal. Epner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tekin rent richting de bal. Tekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Pittsburgh FC 5:0

71e minuut.
Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi geeft een hoge lob. Rabiega heeft problemen om de bal te vangen. Tekin rent richting de bal. Tekin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Pittsburgh FC 6:0

73e minuut.
Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega speelt de bal door. Daar is Tekin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tekin schiet op doel. Epner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Pittsburgh FC 7:0

76e minuut.
Kaweesi kopt de bal weg. Langone heeft problemen om de bal te vangen. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Pittsburgh FC 8:0

81e minuut.
Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin verovert de bal door een tackle van achteren. Tekin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Pittsburgh FC 9:0

84e minuut.
Kərimov geeft de bal voor. Tamulski rent richting de bal. Tamulski met een sublieme pass. Matliev is nu in balbezit. Matliev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 39%, Pittsburgh FC 61%.
Atlantic FC - Pittsburgh FC 9:0