Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo T Seimborg FC
352use Tactiek Seimborg FC
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 46.7
solid Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen very good


2e minuut.
Tracz verovert de bal door een tackle van achteren. Tracz geeft een hoge lob. Kókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kókai geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Seimborg FC 0:1

6e minuut.
Gatti met een sublieme pass. Nelsen is nu in balbezit. Pop begaat een overtreding. Pop krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Nelsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pokrywczyński met een snel genomen vrije trap. Nelsen maakt een snoekduik en kopt de bal. Springsteen heeft problemen om de bal te vangen. Shultis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shultis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kókai kopt de bal weg. Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino onderschept slim de pass. Lino haalt uit met een fantastische trap. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Kókai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Castro de bal. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kókai rent richting de bal. Kókai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tracz passt de bal zonder na te denken. Pop is nu in balbezit. Pop passt de bal zonder na te denken. Shultis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shultis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo T - Seimborg FC 1:1

19e minuut.
Dias de Luta probeert naar een medespeler te passen. Kókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov begaat een overtreding. Mijatov krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pop rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shultis. Pop is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pop zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nalewkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Nalewkowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kókai is nu in balbezit. Kókai geeft een lange en hoge pass. Blackman heeft problemen om de bal te vangen. Lino is nu in balbezit. Lino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dias de Luta kopt de bal weg. Nalewkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Dias de Luta rent richting de bal. Dias de Luta geeft de bal voor. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Seimborg FC 1:2

29e minuut.
Nelsen schiet op doel. Cotecchia speelt de bal door. Nalewkowicz kopt de bal weg. Lino rent richting de bal. Lino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Nixon trapt de bal weg. Hill kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Springsteen de bal onder controle te krijgen. Shultis is nu in balbezit. Shultis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dias de Luta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nalewkowicz speelt de bal door. Lino is nu in balbezit. Lino schiet op doel. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mijatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Seimborg FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 65%, Seimborg FC 35%.
Dinamo T - Seimborg FC 1:3

49e minuut.
Nalewkowicz rent richting de bal. Nalewkowicz speelt de bal door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino onderschept slim de pass. Lino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lino is nu in balbezit. Abren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino onderschept slim de pass. Lino schiet op doel. Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Seimborg FC 1:4

67e minuut.
Pokrywczyński speelt de bal door. Gatti rent richting de bal. Dias de Luta begaat een overtreding. Dias de Luta krijgt een gele kaart. Gatti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pokrywczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Shultis springt en kopt de bal. Cotecchia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Seimborg FC 2:4

74e minuut.
Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop met een sublieme pass. Daar is Nalewkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nalewkowicz geeft een hoge lob. Lino springt en kopt de bal. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Abren de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dias de Luta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nalewkowicz rent richting de bal. Pokrywczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pokrywczyński krijgt een gele kaart. Nalewkowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Nalewkowicz met een snel genomen vrije trap. Lino rent richting de bal. Lino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Seimborg FC 2:5

80e minuut.
Pop passt de bal in één keer door. Springsteen is nu in balbezit. Met opzet legt Shultis zijn tegenspeler op de grond. Shultis is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

83e minuut.
Hill is nu in balbezit. Hill met een sublieme pass. Njeguš met een sublieme pass. Nelsen is nu in balbezit. Nelsen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Abren is nu in balbezit. Abren speelt de bal door. Nalewkowicz is nu in balbezit. Lino bereikt de bal nog maar net als eerste. Lino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 60%, Seimborg FC 40%.
Dinamo T - Seimborg FC 2:5