Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-11 01:20
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: Hawk's Nest
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 41668
Henley Hawks Baltimore Arsenal FC
Let`s Do It Tactiek 442-V4-Hen
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 62.3
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
solid Verdedigen formidable


8e minuut.
Gumier is nu in balbezit. Tupí onderschept slim de pass. Tupí speelt de bal door. Milică is nu in balbezit. Milică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Narov rent richting de bal. Narov passt de bal in één keer door. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Narov rent richting de bal. Narov passt de bal met de wreef. Merik is nu in balbezit. Merik geeft een lange en hoge pass. Gumier krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Patterson passt de bal met de wreef. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu passt de bal in één keer door. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gəncəli passt de bal met de wreef. Śledź rent richting de bal. Śledź passt de bal met de wreef. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Merik passt de bal in één keer door. Narov met een sublieme pass. Śledź speelt de bal door. Gumier rent richting de bal. Gumier draait met de bal, schiet en ... Foxx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Śledź bereikt de bal nog maar net als eerste. Śledź passt de bal met de wreef. Ran heeft problemen om de bal te vangen. Ran draait met de bal, schiet en ... Foxx werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

34e minuut.
Pieniążek bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Merik zal de hoekschop nemen. Gumier kopt de bal weg. Ran rent richting de bal. Foxx bokst de bal weg.

39e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Maldonado passt de bal in één keer door. Śledź met een sublieme pass. Gumier rent richting de bal. Gumier haalt uit met een fantastische trap. Foxx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Maldonado speelt de bal door. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Narov met een sublieme pass. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran schiet op doel. Foxx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ran is nu in balbezit. Ran passt de bal met de wreef. Gumier rent richting de bal. Gumier haalt uit met een fantastische trap. Foxx probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Haučo speelt de bal door. Maldonado geeft de bal voor. Gumier rent richting de bal. Gumier schiet op doel. Foxx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Baltimore Arsenal FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 56%, Baltimore Arsenal FC 44%.
Henley Hawks - Baltimore Arsenal FC 0:1

46e minuut.
Gomozov komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Šaluchanskis onderschept slim de pass. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado speelt de bal door. Ran is nu in balbezit. Ran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Baltimore Arsenal FC 0:2

58e minuut.
Taisne is nu in balbezit. Šaluchanskis onderschept slim de pass. Šaluchanskis geeft een hoge lob. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier draait met de bal, schiet en ... Foxx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gumier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumier haalt uit met een fantastische trap. Foxx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Baltimore Arsenal FC 0:3

67e minuut.
Narov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran is nu in balbezit. Narov rent richting de bal. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gendron komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Narov passt de bal met de wreef. Gumier rent richting de bal. Gumier passt de bal in één keer door. Ran rent richting de bal. Ran schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Merik rent richting de bal. Merik probeert naar een medespeler te passen. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran draait met de bal, schiet en ... Foxx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Henley Hawks - Baltimore Arsenal FC 0:4

78e minuut.
Giannattasio komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Tupí kopt de bal weg. Maldonado rent richting de bal. Maldonado geeft de bal voor. Gumier rent richting de bal. Gumier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Henley Hawks 57%, Baltimore Arsenal FC 43%.
Henley Hawks - Baltimore Arsenal FC 0:4