Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baltimore Arsenal FC Henley Hawks
442-V4-Hen2 Tactiek Let`s Do It
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
28 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.4 gemiddelde waardering 61
excellent Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Narov onderschept slim de pass. Narov passt de bal met de wreef. Gumier speelt de bal door. Boubín is nu in balbezit. Boubín haalt uit met een fantastische trap. Ottonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Lisboa rent richting de bal. Lisboa met een sublieme pass. Boubín is nu in balbezit. Boubín haalt uit met een fantastische trap. Ottonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Henley Hawks 1:0

9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ottonello niet meer kan verder spelen. Foxx komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Zingarella is nu in balbezit. Narov onderschept slim de pass. Narov passt de bal in één keer door. Gumier is nu in balbezit. Gumier schiet op doel. Foxx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Garon de bal. Gəncəli rent richting de bal. Garon maakt een afschuwelijke overtreding. Garon krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gəncəli onderschept slim de pass. Gəncəli geeft een lange en hoge pass. Boubín rent richting de bal. Boubín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Henley Hawks 2:0

24e minuut.
Boubín rent richting de bal. Boubín geeft een lange en hoge pass. Gumier is nu in balbezit. Gumier haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Szerszeń de bal. Foxx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Narov rent richting de bal. Narov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Henley Hawks 3:0

27e minuut.
Chrapowicki is nu in balbezit. Chrapowicki met een sublieme pass. Garon rent richting de bal. Garon schiet op doel. Cadoro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Ran komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Narov passt de bal zonder na te denken. Šaluchanskis rent richting de bal. Šaluchanskis geeft de bal voor. Boubín rent richting de bal. Boubín schiet op doel. Foxx bokst de bal weg. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Henley Hawks 4:0

40e minuut.
Gəncəli speelt de bal door. Merik speelt de bal door. Narov met een sublieme pass. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Narov is nu in balbezit. Narov passt de bal met de wreef. Boubín is nu in balbezit. Boubín draait met de bal, schiet en ... Foxx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Henley Hawks 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 45%, Henley Hawks 55%.
Baltimore Arsenal FC - Henley Hawks 5:0

49e minuut.
Boubín kopt de bal weg. Szerszeń probeert de bal aan de voet te houden. Ran rent richting de bal. Ran haalt uit met een fantastische trap. Foxx werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bytnowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zingarella is nu in balbezit. Zingarella geeft een lange en hoge pass. Garon bereikt de bal nog maar net als eerste. Garon draait met de bal, schiet en ... Cadoro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Narov passt de bal zonder na te denken. Merik rent richting de bal. Merik passt de bal zonder na te denken. Boubín is nu in balbezit. Boubín schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Zingarella passt de bal in één keer door. Garon is nu in balbezit. Met opzet legt Lisboa zijn tegenspeler op de grond. Lisboa krijgt een gele kaart. Garon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Narov passt de bal met de wreef. Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli passt de bal in één keer door. Daar is Ran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ran haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Haučo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gendron komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Šaluchanskis onderschept slim de pass. Šaluchanskis geeft een lange en hoge pass. Boubín rent richting de bal. Lisboa is nu in balbezit. Lisboa haalt uit met een fantastische trap. Foxx bokst de bal weg. Ran rent richting de bal. Ran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Henley Hawks 6:0

72e minuut.
Brunt komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Šaluchanskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaluchanskis speelt de bal door. Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa geeft een hoge lob. Boubín krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Narov probeert naar een medespeler te passen. Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa passt de bal met de wreef. Boubín is nu in balbezit. Boubín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Taisne probeert de bal met de borst te controleren. Gəncəli onderschept slim de pass. Deaconescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deaconescu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Busto rent richting de bal. Busto geeft de bal voor. Šaluchanskis geeft de bal voor. Boubín rent richting de bal. Boubín schiet op doel. Foxx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Zingarella geeft een lange en hoge pass. Gəncəli kopt de bal weg. Brunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran verovert de bal door een tackle van achteren. Ran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Haučo probeert naar een medespeler te passen. Gendron is nu in balbezit. Gendron speelt de bal door. Taisne is nu in balbezit. Taisne schiet op doel. Cadoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bytnowicz heeft problemen om de bal te vangen. Giannattasio rent richting de bal. Giannattasio schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 46%, Henley Hawks 54%.
Baltimore Arsenal FC - Henley Hawks 6:0