Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Missouri City FC Hot Club Lions
BBDC Tactiek 352-mod2
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 67.1
adequate Schieten outstanding
good Passen outstanding
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Fox speelt de bal door. Mehler is nu in balbezit. Isham probeert naar een medespeler te passen. Delmas is nu in balbezit. Delmas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dunn met een sublieme pass. Fox is nu in balbezit. Fox geeft een lange en hoge pass. Delmas springt en kopt de bal. Ransdell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Hot Club Lions 0:1

14e minuut.
Dunn kopt de bal weg. Delmas rent richting de bal. Delmas passt de bal zonder na te denken. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Klungelig pakt Delmas de bal. Delmas met een sublieme pass. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler draait met de bal, schiet en ... Luzzatti probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Fox probeert naar een medespeler te passen. Mehler is nu in balbezit. Isham met een sublieme pass. Delmas heeft problemen om de bal te vangen. Delmas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ransdell met een harde bal richting middenveld. Fay kopt de bal weg. Mehler is nu in balbezit. Mehler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Araque geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fay met de inworp. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ransdell trapt de bal weg. Dunn kopt de bal weg. Klungelig pakt Cavas de bal. Delmas onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Hot Club Lions 0:2

36e minuut.
Araque bereikt de bal nog maar net als eerste. Araque geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fox met een snelle inworp. Isham geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Delmas geeft de bal voor. Araque met een sublieme pass. Daar is Fox, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fox speelt de bal door. Mehler is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Isham probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Rodríguez Vilchez probeert naar een medespeler te passen. Delmas rent richting de bal. Delmas haalt uit met een fantastische trap. Ransdell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Isham passt de bal met de wreef. Dunn speelt de bal door. Rodríguez Vilchez is nu in balbezit. Rodríguez Vilchez geeft een lange en hoge pass. Daar is Mehler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mehler is nu in balbezit. Mehler schiet op doel. Na een snelle pass probeert Luzzatti de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 77%, Hot Club Lions 23%.
Missouri City FC - Hot Club Lions 0:2

49e minuut.
Cavas geeft de bal voor. Inworp. Rodríguez Vilchez met de inworp. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Delmas geeft een hoge lob. Fox rent richting de bal. Fox passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fay de bal. Fay geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mehler rent richting de bal. Mehler schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Hot Club Lions 0:3

57e minuut.
Fox passt de bal met de wreef. Isham speelt de bal door. Cavas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas onderschept slim de pass. Delmas schiet op doel. Ransdell bokst de bal weg.

59e minuut.
Harrington rent richting de bal. Fay begaat een overtreding. Harrington is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ilev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică geeft de bal voor. Kreuder krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Isham geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cavas de bal. Delmas rent richting de bal. Delmas schiet op doel. Ransdell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Hot Club Lions 0:4

72e minuut.
Rejski komt het veld opgelopen. Trapani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moreay komt het veld opgelopen. Wyszyński komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Cavas verovert de bal door een tackle van achteren. Cavas probeert naar een medespeler te passen. Araque speelt de bal door. Fay geeft een lange en hoge pass. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Delmas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Hot Club Lions 0:5

77e minuut.
Ching met een sublieme pass. Ilev is nu in balbezit. Delmas verovert de bal door een tackle van achteren. Delmas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Rodríguez Vilchez passt de bal met de wreef. Delmas rent richting de bal. Moreay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Moreay naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
Luzzatti passt de bal met de wreef. Wyszyński speelt de bal door. Fay met een sublieme pass. Isham rent richting de bal. Isham haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Fay probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fox de bal. Fox probeert naar een medespeler te passen. Mehler is nu in balbezit. Mehler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Fox heeft problemen om de bal te vangen. Fox geeft de bal voor. Cavas kopt de bal weg. Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Rodríguez Vilchez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Isham met een sublieme pass. Mehler rent richting de bal. Mehler passt de bal zonder na te denken. Delmas rent richting de bal. Delmas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 70%, Hot Club Lions 30%.
Missouri City FC - Hot Club Lions 0:5