Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Club Lions Missouri City FC
352-mod2 Tactiek BBDC
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.7 gemiddelde waardering 51.5
outstanding Schieten good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Moreay geeft een hoge lob. De Anda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Delmas kopt de bal weg. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Plewnia geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wiatrak de bal onder controle te krijgen. Wyszyński kopt de bal weg. Gallice heeft problemen om de bal te vangen. Gallice haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zarosa passt de bal in één keer door. Fox kan de bal niet met de borst controleren. Fox probeert naar een medespeler te passen. Delmas is nu in balbezit. Delmas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondragón onderschept slim de pass. Marion rent richting de bal. Mondragón onderschept slim de pass. Mondragón geeft de bal voor. Plewnia bokst de bal weg.

25e minuut.
Dunn probeert naar een medespeler te passen. Fay heeft problemen om de bal te vangen. Fay speelt de bal door. Delmas rent richting de bal. Delmas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Marion kopt de bal weg. Klungelig pakt Fox de bal. Fox speelt de bal door. Delmas rent richting de bal. Delmas schiet op doel. Van der Putten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Zarosa rent richting de bal. Zarosa passt de bal met de wreef. Delmas is nu in balbezit. Delmas haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Missouri City FC 1:0

31e minuut.
Moreay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ilev komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Bartniak geeft een lange en hoge pass. Cavas kopt de bal weg. Rodríguez Vilchez probeert naar een medespeler te passen. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
De Anda geeft een lange en hoge pass. Fox kopt de bal weg. Watras is nu in balbezit. Delmas verovert de bal door een tackle van achteren. Delmas haalt uit met een fantastische trap. Van der Putten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Daar is Gallice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunn probeert naar een medespeler te passen. Fay speelt de bal door. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Rodríguez Vilchez passt de bal in één keer door. Daar is Luzzatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarosa rent richting de bal. Zarosa schiet op doel. Van der Putten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delmas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zarosa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Van der Putten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Missouri City FC 2:0

42e minuut.
Marion is nu in balbezit. Marion passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Vilchez probeert naar een medespeler te passen. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rodríguez Vilchez met een sublieme pass. Zarosa is nu in balbezit. Zarosa passt de bal in één keer door. Delmas rent richting de bal. Delmas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Missouri City FC 3:0

44e minuut.
Zarosa draait met de bal, schiet en ... Luzzatti probeert de bal aan de voet te houden. Delmas rent richting de bal. Delmas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 37%, Missouri City FC 63%.
Hot Club Lions - Missouri City FC 3:0

52e minuut.
Cavas geeft de bal voor. Inworp. Rodríguez Vilchez met een snelle inworp. Zarosa rent richting de bal. Zarosa geeft een lange en hoge pass. Van der Putten kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delmas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Missouri City FC 4:0

56e minuut.
Bartniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fay probeert naar een medespeler te passen. Fox rent richting de bal. Fox geeft een lange en hoge pass. Zarosa maakt een snoekduik en kopt de bal. Van der Putten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Luzzatti kopt de bal weg. Cavas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilev rent richting de bal. Fox onderschept slim de pass. Fox haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Fox passt de bal zonder na te denken. Fay speelt de bal door. Delmas heeft problemen om de bal te vangen. Delmas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Missouri City FC 5:0

70e minuut.
Mondragón is nu in balbezit. Mondragón passt de bal in één keer door. De Ornelas geeft de bal voor. Klungelig pakt Gallice de bal. Gallice draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rejski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Watras verovert de bal door een tackle van achteren. Watras geeft de bal voor. De Anda is nu in balbezit. De Anda geeft een lange en hoge pass. Delmas rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Delmas is nu in balbezit. Delmas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Missouri City FC 6:0

73e minuut.
Peláez komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Peláez geeft een lange en hoge pass. Marion speelt de bal door. Dunn speelt de bal door. Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Fox schiet op doel. Van der Putten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Fay is nu in balbezit. Fay passt de bal in één keer door. Fox met een sublieme pass. Daar is Zarosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarosa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 36%, Missouri City FC 64%.
Hot Club Lions - Missouri City FC 6:0