Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nippon FC Lawrence
FCN1 Tactiek 5212
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 61.7
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitmuntend
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Jaworski passt de bal in één keer door. Ferri is nu in balbezit. Ferri passt de bal in één keer door. Rhine rent richting de bal. Rhine draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Zino speelt de bal door. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski passt de bal zonder na te denken. Kay is nu in balbezit. Kay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Jaworski geeft de bal voor. McKenzie kopt de bal weg. Ferri kan de bal niet met de borst controleren. Ferri geeft een lange en hoge pass. Rhine springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ferri speelt de bal door. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine passt de bal zonder na te denken. Kay rent richting de bal. Kay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Doeltrap. Avigliano komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Stine verovert de bal door een tackle van achteren. Stine geeft een hoge lob. Jaworski speelt de bal door. Avigliano rent richting de bal. Avigliano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zaharia is nu in balbezit. Zaharia geeft een lange en hoge pass. Zino rent richting de bal. Zino passt de bal in één keer door. Ferri geeft de bal voor. Woodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri passt de bal met de wreef. Rhine is nu in balbezit. Rhine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nippon - FC Lawrence 0:1

39e minuut.
Ellis speelt de bal door. Inman heeft problemen om de bal te vangen. Spyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Inman onderschept slim de pass. Inman haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 67%, FC Lawrence 33%.
FC Nippon - FC Lawrence 0:1

48e minuut.
Alcántar passt de bal zonder na te denken. McKenzie geeft een hoge lob. Inman bereikt de bal nog maar net als eerste. Inman draait met de bal, schiet en ... Lockhart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nippon - FC Lawrence 1:1

50e minuut.
Ferri is nu in balbezit. Ferri geeft een lange en hoge pass. Avigliano heeft problemen om de bal te vangen. Jaworski geeft de bal voor. Rhine maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inman controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hartnett komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Stine passt de bal in één keer door. Friedel is nu in balbezit. Friedel geeft de bal voor. Hartnett rent richting de bal. Hartnett schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nippon 60%, FC Lawrence 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nippon - FC Lawrence 1:1