Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harambe FC Nippon
NewSeasonNew442 Tactiek FCN1
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58.7 gemiddelde waardering 61.8
zeer goed Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


8e minuut.
Conway geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ferri met een snelle inworp. Jaworski geeft een lange en hoge pass. Quadrelli maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - FC Nippon 1:0

11e minuut.
Aloisi probeert naar een medespeler te passen. Anness is nu in balbezit. Anness probeert naar een medespeler te passen. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harambe - FC Nippon 1:1

16e minuut.
Ferri rent richting de bal. Ferri passt de bal met de wreef. Jaworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworski geeft de bal voor. Quadrelli springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Aloisi rent richting de bal. Anness bereikt de bal nog maar net als eerste. Anness probeert naar een medespeler te passen. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bueller passt de bal zonder na te denken. Lascody is nu in balbezit. Lascody geeft de bal voor. Hartnett krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - FC Nippon 1:2

33e minuut.
Anness passt de bal zonder na te denken. Aloisi rent richting de bal. Aloisi passt de bal in één keer door. Hartnett is nu in balbezit. Hartnett haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 47%, FC Nippon 53%.
FC Harambe - FC Nippon 1:2

50e minuut.
Prince kopt de bal weg. Aloisi speelt de bal door. Hartnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Anness rent richting de bal. Anness draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Hartnett heeft problemen om de bal te vangen. Mioso is nu in balbezit. Hartnett verovert de bal door een tackle van achteren. Hartnett draait met de bal, schiet en ... Lockhart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Anness rent richting de bal. Anness geeft een hoge lob. Lascody kopt de bal weg. Zaharia geeft een lange en hoge pass. Quadrelli rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quadrelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadrelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Harambe - FC Nippon 2:2

63e minuut.
Aloisi passt de bal met de wreef. Bueller rent richting de bal. Bueller speelt de bal door. Klungelig pakt Hartnett de bal. Hartnett haalt uit met een fantastische trap. Lockhart bokst de bal weg.

65e minuut.
Aloisi rent richting de bal. Aloisi geeft een lange en hoge pass. Daar is Hartnett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hartnett haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ferri heeft problemen om de bal te vangen. Ferri speelt de bal door. Rhine is nu in balbezit. Rhine draait met de bal, schiet en ... Benes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Hartnett is nu in balbezit. Franken maakt een afschuwelijke overtreding. Hartnett is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kay komt het veld opgelopen. Collins komt het veld opgelopen. Kozar komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mioso rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Collins. Mioso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czinkon komt het veld opgelopen. Wilkinson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 48%, FC Nippon 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Harambe - FC Nippon 2:2