Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warszawa Warszawa (L) Las vegas city
juniormod Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
12 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
59.2 gemiddelde waardering 60.1
formidable Schieten formidable
very good Passen formidable
formidable Verdedigen very good


9e minuut.
Thanh Hải probeert naar een medespeler te passen. Ingolfsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Granat met een sublieme pass. Daar is Freitas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freitas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop passt de bal zonder na te denken. Paala rent richting de bal. Paala draait met de bal, schiet en ... Isham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Las vegas city 0:1

10e minuut.
Coolidge heeft problemen om de bal te vangen. Paala verovert de bal door een tackle van achteren. Granat maakt een afschuwelijke overtreding. Granat krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bernard kopt de bal weg. Klungelig pakt Polk de bal. Ingolfsson is nu in balbezit. Ingolfsson geeft de bal voor. Paala krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Las vegas city 0:2

19e minuut.
Hasenhüttl geeft de bal voor. Polk kopt de bal weg. Kropop rent richting de bal. Kropop geeft een hoge lob. Paala krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Coolidge de bal. Moldovan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coolidge is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Simon neemt zijn aanloop. Sasin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Las vegas city 1:2

23e minuut.
Inworp. Ingolfsson met de inworp. Kropop geeft een lange en hoge pass. Paala krijgt zijn hoofd ertegen. Isham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Las vegas city 1:3

34e minuut.
Pantov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fuller de bal onder controle te krijgen. Tymieniecki is nu in balbezit. Fuller is nu in balbezit. Fuller geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Coolidge geeft de bal voor. Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon verovert de bal door een tackle van achteren. Simon draait met de bal, schiet en ... Sasin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Freitas speelt de bal door. Granat rent richting de bal. Granat passt de bal zonder na te denken. Coolidge rent richting de bal. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. Sasin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Salamanca speelt de bal door. Thanh Hải rent richting de bal. Thanh Hải passt de bal met de wreef. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Le Coz kopt de bal weg. Ingolfsson speelt de bal door. Kropop heeft problemen om de bal te vangen. Kropop geeft de bal voor. Paala maakt een snoekduik en kopt de bal. Isham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 64%, Las vegas city 36%.
Warszawa Warszawa (L) - Las vegas city 1:3

46e minuut.
Oblak komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Fuller kan de bal niet met de borst controleren. Fuller geeft een hoge lob. Daar is Paala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Las vegas city 1:4

51e minuut.
Bernard rent richting de bal. Tymieniecki onderschept slim de pass. Tymieniecki geeft een hoge lob. Ingolfsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingolfsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fuller geeft een lange en hoge pass. Maciocha heeft problemen om de bal te vangen. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Las vegas city 1:5

57e minuut.
Fuller geeft een hoge lob. Bernard onderschept slim de pass. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap. Isham probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Fuller met een sublieme pass. Kropop rent richting de bal. Kropop speelt de bal door. Paala rent richting de bal. Paala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Fuller passt de bal met de wreef. Ingolfsson speelt de bal door. Kropop rent richting de bal. Kropop geeft een lange en hoge pass. Paala springt en kopt de bal. Isham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Buitenspel voor Tymieniecki. Goede buitenspelval van de verdediging. Vojnić komt het veld opgelopen. Ximenes komt het veld opgelopen. Taylor komt het veld opgelopen. Cheadle komt het veld opgelopen. Musso komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Musso de bal onder controle te krijgen. Ximenes rent richting de bal. Ximenes passt de bal met de wreef. Paala is nu in balbezit. Paala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Oblak met een snelle inworp. Hasenhüttl rent richting de bal. Hasenhüttl probeert naar een medespeler te passen. Kropop rent richting de bal. Kropop draait met de bal, schiet en ... Isham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paala is nu in balbezit. Paala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Las vegas city 1:6

76e minuut.
Salamanca rent richting de bal. Moldovan onderschept slim de pass. Bagus geeft een lange en hoge pass. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Simon stond buitenspel. Herczyk komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Cheadle trapt de bal weg van het doel. Kropop kopt de bal weg. Granat kan de bal niet met de borst controleren. Paala rent richting de bal. Paala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ximenes rent richting de bal. Salamanca onderschept slim de pass. Salamanca speelt de bal door. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - Las vegas city 2:6

86e minuut.
Herczyk geeft een hoge lob. Salamanca rent richting de bal. Salamanca passt de bal in één keer door. Simon is nu in balbezit. Simon draait met de bal, schiet en ... Cheadle bokst de bal weg.

90e minuut.
Ximenes heeft problemen om de bal te vangen. Granat bereikt de bal nog maar net als eerste. Granat passt de bal met de wreef. Vojnić rent richting de bal. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 62%, Las vegas city 38%.
Warszawa Warszawa (L) - Las vegas city 2:6