Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Las vegas city Warszawa Warszawa (L)
4-4-2 Wing Tactiek JMvsAT
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
65.6 gemiddelde waardering 56.2
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen formidable


10e minuut.
Le Coz geeft een hoge lob. Bernard kopt de bal weg. Paala bereikt de bal nog maar net als eerste. Paala haalt uit met een fantastische trap. Joensuu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Warszawa Warszawa (L) 1:0

15e minuut.
Gornostaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé met een sublieme pass. Perak rent richting de bal. Perak haalt uit met een fantastische trap. Joensuu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Warszawa Warszawa (L) 2:0

38e minuut.
Ximenes rent richting de bal. Salamanca verovert de bal door een tackle van achteren. Salamanca speelt de bal door. Coolidge bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bizarri de bal. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca haalt uit met een fantastische trap. Sasin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 50%, Warszawa Warszawa (L) 50%.
Las vegas city - Warszawa Warszawa (L) 2:0

58e minuut.
Pelé passt de bal zonder na te denken. Ximenes rent richting de bal. Ximenes passt de bal met de wreef. Kropop rent richting de bal. Kropop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Hughes komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Maciocha met een sublieme pass. Granat rent richting de bal. Granat passt de bal zonder na te denken. Vojnić is nu in balbezit. Vojnić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Musso komt het veld opgelopen. Freitas komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gornostaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gornostaev passt de bal met de wreef. Moldovan rent richting de bal. Coolidge verovert de bal door een tackle van achteren. Coolidge draait met de bal, schiet en ... Sasin bokst de bal weg.

74e minuut.
Freitas probeert de bal met de borst te controleren. Pelé onderschept slim de pass. Pelé geeft een lange en hoge pass. Kropop bereikt de bal nog maar net als eerste. Kropop draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Gordiencu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Perak is nu in balbezit. Perak probeert naar een medespeler te passen. Paala rent richting de bal. Paala haalt uit met een fantastische trap. Joensuu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Las vegas city - Warszawa Warszawa (L) 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Las vegas city 58%, Warszawa Warszawa (L) 42%.
Las vegas city - Warszawa Warszawa (L) 3:0