Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo T Pittsburgh FC
4def2 Tactiek Azerbaijan
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 29
7 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
51.7 gemiddelde waardering 61.7
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Galunov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Krepek de bal. Krepek passt de bal met de wreef. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar schiet op doel. Radu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Walasek onderschept slim de pass. Walasek passt de bal in één keer door. Madden bereikt de bal nog maar net als eerste. Madden schiet op doel. Mule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Pittsburgh FC 1:0

8e minuut.
Kərimov verovert de bal door een tackle van achteren. Kərimov geeft een lange en hoge pass. Marais is nu in balbezit. Marais schiet op doel. Radu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo T - Pittsburgh FC 1:1

19e minuut.
Madden is nu in balbezit. Madden geeft de bal voor. Shultis met een sublieme pass. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Marais de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fornal. Marais is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Galunov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Pittsburgh FC 1:2

27e minuut.
Krepek passt de bal in één keer door. Salazar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fornal. Salazar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Krepek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Pittsburgh FC 1:3

30e minuut.
Inworp. Jobst met een snelle inworp. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Madden verovert de bal door een tackle van achteren. Madden geeft de bal voor. Mule bokst de bal weg. Buehler rent richting de bal. Buehler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Pittsburgh FC 2:3

33e minuut.
Madden passt de bal in één keer door. Walasek is nu in balbezit. Walasek passt de bal met de wreef. Buehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Buehler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Marais rent richting de bal. Arenas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marais is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kərimov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marais krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Galunov speelt de bal door. Lascari heeft problemen om de bal te vangen. Lascari geeft een lange en hoge pass. Salazar is nu in balbezit. Salazar schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mijatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov verovert de bal door een tackle van achteren. Galunov geeft een lange en hoge pass. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais draait met de bal, schiet en ... Radu bokst de bal weg.

36e minuut.
Jobst met de inworp. Galunov geeft een hoge lob. Fajersson kopt de bal weg. Krepek geeft een lange en hoge pass. Fornal rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Pittsburgh FC 2:4

37e minuut.
Daar is Maringá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maringá geeft een hoge lob. Taelman kopt de bal weg. Marais is nu in balbezit. Marais haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Madden heeft problemen om de bal te vangen. Madden geeft de bal voor. Buehler rent richting de bal. Buehler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Pittsburgh FC 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 46%, Pittsburgh FC 54%.
Dinamo T - Pittsburgh FC 3:4

46e minuut.
Njeguš komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Taelman is nu in balbezit. Taelman geeft een lange en hoge pass. Abren onderschept slim de pass. Krepek geeft de bal voor. Marais springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Pittsburgh FC 3:5

51e minuut.
Krepek passt de bal zonder na te denken. Cannon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar draait met de bal, schiet en ... Radu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Pittsburgh FC 3:6

57e minuut.
Sapek verovert de bal door een tackle van achteren. Sapek probeert naar een medespeler te passen. Taelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Taelman geeft de bal voor. Salazar maakt een snoekduik en kopt de bal. Radu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Pittsburgh FC 3:7

59e minuut.
Jobst heeft problemen om de bal te vangen. Jobst probeert naar een medespeler te passen. Maringá is nu in balbezit. Madden onderschept slim de pass. Madden schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Taelman met een sublieme pass. Abren rent richting de bal. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar schiet op doel. Radu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Pittsburgh FC 3:8

67e minuut.
Krepek geeft een hoge lob. Taelman is nu in balbezit. Taelman probeert naar een medespeler te passen. Marais rent richting de bal. Marais haalt uit met een fantastische trap. Radu bokst de bal weg.

70e minuut.
Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cannon. Salazar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maringá zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar draait met de bal, schiet en ... Radu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Krepek met een snelle inworp. Galunov rent richting de bal. Galunov geeft een lange en hoge pass. Marais krijgt zijn hoofd ertegen. Radu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Maringá geeft een lange en hoge pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galunov neemt de hoekschop. Marais springt en kopt de bal. Radu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galunov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marais krijgt zijn hoofd ertegen. Salazar krijgt zijn hoofd ertegen. Abren heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Galunov passt de bal zonder na te denken. Krepek is nu in balbezit. Krepek geeft een lange en hoge pass. Daar is Marais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marais draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Pittsburgh FC 3:9

88e minuut.
Marais springt en kopt de bal. Fajersson verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Taelman neemt de hoekschop. Krepek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo T - Pittsburgh FC 3:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo T 60%, Pittsburgh FC 40%.
Dinamo T - Pittsburgh FC 3:10