Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pittsburgh FC Dinamo T
Azerbaijan Tactiek 352use
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 38
outstanding Schieten good
formidable Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Maringá geeft een hoge lob. Abren kan de bal niet met de borst controleren. Déspota rent richting de bal. Matliev is nu in balbezit. Matliev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Galunov passt de bal in één keer door. Tamulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamulski passt de bal met de wreef. Matliev rent richting de bal. Matliev draait met de bal, schiet en ... Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Matliev rent richting de bal. Matliev geeft een lange en hoge pass. Déspota is nu in balbezit. Déspota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Mijatov de bal. Matliev is nu in balbezit. Déspota is nu in balbezit. Déspota schiet op doel. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

12e minuut.
Tamulski geeft de bal voor. Matliev kopt de bal weg. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota haalt uit met een fantastische trap. Nixon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 2:0

17e minuut.
Tamulski rent richting de bal. Tamulski passt de bal in één keer door. Déspota is nu in balbezit. Déspota draait met de bal, schiet en ... Nixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 3:0

18e minuut.
Matliev geeft de bal voor. Krepek rent richting de bal. Krepek met een sublieme pass. Matliev is nu in balbezit. Matliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 4:0

24e minuut.
Déspota geeft de bal voor. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mijatov. Galunov raakt geblesseerd tijdens het duel. Tamulski komt bij de bal en schiet. Nixon bokst de bal weg. Matliev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 5:0

25e minuut.
Galunov probeert naar een medespeler te passen. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijatov probeert naar een medespeler te passen. Matliev rent richting de bal. Matliev schiet op doel. Nixon bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tamulski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Déspota de bal. Déspota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 6:0

27e minuut.
Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek geeft de bal voor. Matliev rent richting de bal. Matliev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 7:0

29e minuut.
Krepek met een sublieme pass. Déspota rent richting de bal. Abren rent richting de bal. Déspota onderschept slim de pass. Déspota schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Tamulski neemt de hoekschop. Déspota is nu in balbezit. Déspota passt de bal in één keer door. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev draait met de bal, schiet en ... Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Maringá passt de bal in één keer door. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev schiet op doel. Nixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 8:0

36e minuut.
Fenyő geeft de bal voor. Blackman heeft problemen om de bal te vangen. Déspota bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 9:0

39e minuut.
Tamulski passt de bal met de wreef. Matliev rent richting de bal. Matliev passt de bal zonder na te denken. Déspota rent richting de bal. Déspota draait met de bal, schiet en ... Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Matliev kopt de bal weg. Abren kan de bal niet met de borst controleren. Tamulski onderschept slim de pass. Tamulski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 10:0

42e minuut.
Hill probeert de bal met de borst te controleren. Hill passt de bal met de wreef. Matliev rent richting de bal. Matliev draait met de bal, schiet en ... Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 29%, Dinamo T 71%.
Pittsburgh FC - Dinamo T 11:0

46e minuut.
Jobst komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Daar is Galunov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galunov geeft een lange en hoge pass. Matliev rent richting de bal. Matliev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 12:0

48e minuut.
Madden passt de bal in één keer door. Hill met een sublieme pass. Shultis is nu in balbezit. Shultis schiet op doel. Epner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 12:1

49e minuut.
Déspota is nu in balbezit. Déspota passt de bal met de wreef. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek geeft een lange en hoge pass. Matliev springt en kopt de bal. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Tamulski is nu in balbezit. Tamulski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Matliev de bal. Matliev draait met de bal, schiet en ... Mijatov probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Krepek met een sublieme pass. Abren heeft problemen om de bal te vangen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Déspota verovert de bal door een tackle van achteren. Déspota draait met de bal, schiet en ... Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matliev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tamulski probeert naar een medespeler te passen. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov speelt de bal door. Daar is Matliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matliev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Nixon trapt de bal weg. Tamulski kopt de bal weg. Matliev rent richting de bal. Matliev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sapek is nu in balbezit. Nelsen begaat een overtreding. Sapek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sapek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Déspota maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 13:1

65e minuut.
Krepek heeft problemen om de bal te vangen. Krepek passt de bal met de wreef. Déspota rent richting de bal. Déspota haalt uit met een fantastische trap. Nixon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 14:1

71e minuut.
Matliev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Siciliano komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Matliev heeft problemen om de bal te vangen. Galunov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galunov geeft een hoge lob. Siciliano rent richting de bal. Siciliano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tamulski is nu in balbezit. Tamulski met een sublieme pass. Krepek is nu in balbezit. Krepek geeft een lange en hoge pass. Matliev krijgt zijn hoofd ertegen. Nixon bokst de bal weg.

79e minuut.
Tamulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamulski geeft een lange en hoge pass. Matliev rent richting de bal. Matliev schiet op doel. Nixon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 15:1

84e minuut.
Madden raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brammer komt het veld opgelopen. Brammer met een snel genomen vrije trap. Daar is Njeguš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galunov met een sublieme pass. Matliev is nu in balbezit. Matliev schiet op doel. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siciliano is nu in balbezit. Siciliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pittsburgh FC - Dinamo T 16:1

85e minuut.
Matliev passt de bal in één keer door. Tamulski probeert naar een medespeler te passen. Krepek rent richting de bal. Krepek geeft de bal voor. Matliev springt en kopt de bal. Nixon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pittsburgh FC 29%, Dinamo T 71%.
Pittsburgh FC - Dinamo T 16:1