Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlantic FC Seimborg FC
TBUMM Tactiek Seimborg FC
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 41.5
uitstekend Schieten redelijk
formidabel Passen redelijk
uitmuntend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Cano geeft de bal voor. Tracz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tosobu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bastías met een sublieme pass. Sutton rent richting de bal. Sutton passt de bal zonder na te denken. Rabiega bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiega draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Tucker onderschept slim de pass. Tucker geeft een lange en hoge pass. Sutton kopt de bal weg. Kaweesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaweesi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias de Luta verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Rabiega zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rabiega naar de kleedkamers voor een vroege douche.

17e minuut.
Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dias de Luta de bal. Cano rent richting de bal. Cano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bastías probeert naar een medespeler te passen. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi probeert naar een medespeler te passen. Sutton is nu in balbezit. Sutton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McCracken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Tracz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buchowski met de inworp. Kaweesi is nu in balbezit. Kaweesi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton draait met de bal, schiet en ... McCracken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Seimborg FC 1:0

35e minuut.
Sinevich passt de bal in één keer door. Cano heeft problemen om de bal te vangen. Cano passt de bal zonder na te denken. Sutton heeft problemen om de bal te vangen. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bastías passt de bal zonder na te denken. Sutton is nu in balbezit. Ponti onderschept slim de pass. Bastías onderschept slim de pass. Bastías haalt uit met een fantastische trap. McCracken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaweesi zal de hoekschop nemen. Sutton maakt een snoekduik en kopt de bal. McCracken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Daar is Sutton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pop rent richting de bal. Sutton verovert de bal door een tackle van achteren. Sutton schiet op doel. McCracken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Seimborg FC 2:0

45e minuut.
Cano onderschept slim de pass. Cano passt de bal zonder na te denken. Bastías speelt de bal door. Sutton is nu in balbezit. Sutton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 21%, Seimborg FC 79%.
Atlantic FC - Seimborg FC 2:0

53e minuut.
Sutton met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaweesi de bal. Kaweesi speelt de bal door. Cano is nu in balbezit. Cano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Maisonneuve probeert de bal aan de voet te houden. Maisonneuve passt de bal zonder na te denken. Tracz rent richting de bal. Sutton verovert de bal door een tackle van achteren. Sutton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cano is nu in balbezit. Ponti probeert naar een medespeler te passen. Pop is nu in balbezit. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano draait met de bal, schiet en ... McCracken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Pop is nu in balbezit. Cano onderschept slim de pass. Cano passt de bal met de wreef. Sutton heeft problemen om de bal te vangen. Sutton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cano kopt de bal weg. Klungelig pakt Sutton de bal. Tracz rent richting de bal. Sutton verovert de bal door een tackle van achteren. Sutton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bastías geeft de bal voor. Tracz speelt de bal door. McCracken heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Seimborg FC 3:0

65e minuut.
Sinevich rent richting de bal. Sinevich passt de bal zonder na te denken. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Seimborg FC 4:0

69e minuut.
Cano heeft problemen om de bal te vangen. Cano speelt de bal door. Kaweesi speelt de bal door. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Tosobu met een snelle inworp. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías speelt de bal door. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Seimborg FC 5:0

73e minuut.
Klungelig pakt Ponti de bal. Cano met een sublieme pass. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton draait met de bal, schiet en ... McCracken maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Bastías met een sublieme pass. Kaweesi rent richting de bal. Kaweesi probeert naar een medespeler te passen. Sutton rent richting de bal. Sutton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano onderschept slim de pass. Cano passt de bal zonder na te denken. Sutton rent richting de bal. Sutton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlantic FC - Seimborg FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlantic FC 17%, Seimborg FC 83%.
Atlantic FC - Seimborg FC 6:0