Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seimborg FC Atlantic FC
Seimborg FC Tactiek TBUMM
48% Balbezit 52%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 23
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.7 gemiddelde waardering 68.4
solid Schieten outstanding
good Passen formidable
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Dias de Luta is nu in balbezit. Bastías verovert de bal door een tackle van achteren. Bastías geeft een lange en hoge pass. Rabiega rent richting de bal. Rabiega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tekin heeft problemen om de bal te vangen. Tekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Atlantic FC 0:1

14e minuut.
Cano passt de bal in één keer door. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin passt de bal met de wreef. Rabiega rent richting de bal. Rabiega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Atlantic FC 0:2

16e minuut.
Sinevich geeft de bal voor. Parraguéz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Varholak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lino is nu in balbezit. Lino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Cano onderschept slim de pass. Tekin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pop. Pop krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Ponti geeft een lange en hoge pass. Nalewkowicz is nu in balbezit. Maisonneuve onderschept slim de pass. Maisonneuve geeft een lange en hoge pass. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal. Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Cano passt de bal zonder na te denken. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías passt de bal met de wreef. Rabiega controleert de bal met de borst. Rabiega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Atlantic FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 74%, Atlantic FC 26%.
Seimborg FC - Atlantic FC 0:3

46e minuut.
Sutton komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pop is nu in balbezit. Cano verovert de bal door een tackle van achteren. Cano speelt de bal door. Tekin rent richting de bal. Tekin schiet op doel. Cotecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Atlantic FC 0:4

52e minuut.
Cano passt de bal zonder na te denken. Tekin rent richting de bal. Tekin speelt de bal door. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Dias de Luta is nu in balbezit. Cano onderschept slim de pass. Cano geeft de bal voor. Tekin maakt een snoekduik en kopt de bal. Sutton krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sutton speelt de bal door. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Ponti ... Strafschop! Ponti krijgt een gele kaart. Tekin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tekin neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Atlantic FC 0:5

59e minuut.
Tucker speelt de bal door. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin passt de bal in één keer door. Sutton is nu in balbezit. Sutton schiet op doel. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kaweesi geeft een hoge lob. Tekin is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ponti ... Strafschop! Tekin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tekin neemt de penalty, wat een uithaal! Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Atlantic FC 0:6

69e minuut.
Inworp. Cano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dias de Luta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías verovert de bal door een tackle van achteren. Bastías geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías rent richting de bal. Bastías passt de bal met de wreef. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaweesi zal de hoekschop nemen. Tekin is nu in balbezit. Tekin schiet op doel. Cotecchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Atlantic FC 0:7

73e minuut.
Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop passt de bal met de wreef. Sinevich speelt de bal door. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton haalt uit met een fantastische trap. Cotecchia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Tekin is nu in balbezit. Sutton rent richting de bal. Tekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton rent richting de bal. Sutton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Atlantic FC 0:8

80e minuut.
Kaweesi geeft de bal voor. Tekin is nu in balbezit. Ponti rent richting de bal. Tekin onderschept slim de pass. Tekin schiet op doel. Cotecchia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Inworp. Kaweesi met een snelle inworp. Bastías rent richting de bal. Bastías geeft de bal voor. Tekin springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Atlantic FC 0:9

85e minuut.
Cano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cano passt de bal zonder na te denken. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton schiet op doel. Cotecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seimborg FC - Atlantic FC 0:10

87e minuut.
Kaweesi geeft de bal voor. Sutton probeert de bal met de borst te controleren. Met opzet legt Tosobu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tosobu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tosobu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seimborg FC 85%, Atlantic FC 15%.
Seimborg FC - Atlantic FC 0:10