Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hot Club Lions Henley Hawks
352-mod2 Tactiek Let`s Do It
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
20 Doelpogingen 12
8 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.8 gemiddelde waardering 60.6
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Garon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garon raakt geblesseerd tijdens het duel. Fay met een sublieme pass. Taisne neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Donskis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Henley Hawks 0:1

3e minuut.
Mehler haalt uit met een fantastische trap. Brunt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fox neemt de hoekschop. Delmas springt en kopt de bal. Ottonello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hot Club Lions - Henley Hawks 1:1

7e minuut.
Fay onderschept slim de pass. Fay geeft een hoge lob. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas draait met de bal, schiet en ... Ottonello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Henley Hawks 2:1

9e minuut.
Bosnić kopt de bal weg. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay passt de bal zonder na te denken. Mehler heeft problemen om de bal te vangen. Mehler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mehler is nu in balbezit. Isham speelt de bal door. Delmas is nu in balbezit. Delmas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Zingarella de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Dunn onderschept slim de pass. Dunn passt de bal in één keer door. Chrapowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapowicki geeft een lange en hoge pass. Taisne maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Isham is nu in balbezit. Isham passt de bal in één keer door. Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Rodríguez Vilchez geeft een lange en hoge pass. Mehler krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pieniążek probeert naar een medespeler te passen. Bosnić rent richting de bal. Dunn begaat een overtreding. Bosnić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn speelt de bal door. Klungelig pakt Delmas de bal. Delmas haalt uit met een fantastische trap. Zingarella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rodríguez Vilchez zal de hoekschop nemen. Delmas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Isham met een sublieme pass. Fox is nu in balbezit. Fox passt de bal met de wreef. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ottonello trapt de bal weg. Dunn probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Vilchez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Delmas de bal. Delmas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mehler is nu in balbezit. Mehler passt de bal in één keer door. Delmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 50%, Henley Hawks 50%.
Hot Club Lions - Henley Hawks 2:1

51e minuut.
Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Rodríguez Vilchez geeft de bal voor. Zingarella probeert naar een medespeler te passen. Mehler is nu in balbezit. Mehler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Isham heeft problemen om de bal te vangen. Isham passt de bal in één keer door. Delmas rent richting de bal. Delmas haalt uit met een fantastische trap. Ottonello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hot Club Lions - Henley Hawks 3:1

73e minuut.
Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartniak passt de bal met de wreef. Rodríguez Vilchez speelt de bal door. Delmas rent richting de bal. Delmas schiet op doel. Ottonello bokst de bal weg. Delmas rent richting de bal. Delmas schiet op doel. Ottonello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Fay speelt de bal door. Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez geeft de bal voor. Mehler is nu in balbezit. Mehler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Milică komt het veld opgelopen. Gendron komt het veld opgelopen. Szerszeń komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Klungelig pakt Fay de bal. Milică is nu in balbezit. Milică passt de bal met de wreef. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Taisne draait met de bal, schiet en ... Donskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Bartniak geeft een hoge lob. Haučo rent richting de bal. Haučo passt de bal met de wreef. Bosnić is nu in balbezit. Bosnić schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Taisne bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fay krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hot Club Lions 47%, Henley Hawks 53%.
Hot Club Lions - Henley Hawks 3:1